Βρίσκεται τα τελευταία πέντε χρόνια στην εταιρεία
Αναβαθμισμένο ρόλο ανέλαβε στην εταιρεία Unilever το επί πέντε χρόνια στέλεχός της, Ευαγγελία Βόσσου, σε μια ιδιαίτερη περίοδο για την εταιρεία, καθώς ήδη από τους προηγούμενους μήνες έχουν προαναγγελθεί διάφορες αλλαγές σε τμήματα και εργαζόμενους.
Σύμφωνα με όσα ανήρτησε η ίδια στα Social media, η κυρία Βόσσουανέλαβε το ρόλο της Personal Care Marketing Lead για την Unilever Europe, ευθύνη που αφορά 28 διαφορετικές χώρες.
Απόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου και με master σε Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, η Ευαγγελία Βόσσου ανήκει στο δυναμικό της Unilever από το 2020.
Μέχρι και τα τέλη Μαρτίου ήταν East Europe Marketing Lead για τα brands Dove & Lux (με ευθύνη για 20 χώρες) καθώς και Skin Cleansing Category Lead για το cluster της Νότιο-Ανατολικής Ευρώπης (5 χώρες).
Σημειώνεται, δε, ότι έχει πορεία σε σχετικού είδους εταιρείες, καθώς προηγουμένως είχε εργαστεί για 8,5 χρόνια στην Colgate-Palmolive, διατηρώντας θέσεις ευθύνης σε Ελλάδα, Ιταλία και Ελβετία, ενώ είχε παρουσία και στην εταιρεία Sara Lee.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΓΕΝ. ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ (Ορθή Επανάληψη)
- Νέος Αρχηγός Λιμενικού Σώματος ο Αντιναύαρχος Χρήστος Κοντορούχας
- Το Ιράν στόχευσε αμερικανικό πλοίο κοντά σε λιμάνι του Ομάν
- Επιθέσεις σε λιμάνια του Κουβέιτ
- Συνάντηση υπουργών Εξωτερικών Πακιστάν, Σαουδικής Αραβίας, Τουρκίας, Αιγύπτου
- Μπήκαν και οι Χούθι στον πόλεμο με επιθέσεις στο Ισραήλ
- Πυραυλική επίθεση σε Αμερικανούς σε αεροπορική βάση της Σαουδικής Αραβίας
- Sabo: Επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητές της στις υπηρεσίες ναυτιλίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








