Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 1,61% στις 23.861 μονάδες
Ανεβαίνουν στο άνοιγμα στη σημερινή συνεδρίαση οι ευρωαγορές. Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 1,61% στις 23.861 μονάδες, όπως στο Λονδίνο ο FTSE ενισχύεται 0,7% στις 8.615 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC κερδίζει 1,36% στις 7.850 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει κέρδη 1,94% στις 40.142 μονάδες, ενώ στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται υψμηλότερα 1,06% στις 13.688 μονάδες.
Οι ευρωπαϊκοί δείκτες φαίνεται να ακολουθούν την παγκόσμια ανοδική τάση, μετά τις διαπραγματεύσεις του Σαββατοκύριακου που πραγματοποιήθηκαν στην Ελβετία μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας.
Στην αγορά κρατικών ομολόγων, ανοδικά κινούνται οι αποδόσεις των γερμανικών ομολόγων αναφοράς, αγγίζοντας νέο υψηλό ενός μηνός, καθώς η αποκλιμάκωση των γεωπολιτικών και εμπορικών εντάσεων περιόρισε τις ανησυχίες για επιβράδυνση της οικονομικής ανάπτυξης.
Η απόδοση του γερμανικού 10ετούς ομολόγου, που αποτελεί δείκτη αναφοράς για την ευρωζώνη, αυξήθηκε κατά 5,5 μονάδες βάσης φτάνοντας το 2,61%, το υψηλότερο επίπεδο από τις 11 Απριλίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Το Κατάρ πήρε βαθμό από την Ελβετία στις καθυστερήσεις
- «Αφεντικό» από την αρχή του ματς, ο Ολυμπιακός πρωταθλητής 89 – 85 τον Παναθηναϊκό
- Ελβετία: Δημοψήφισμα – πόλωσης για περιορισμό της αύξησης του πληθυσμού της χώρας
- Αλβανία: Διαμαρτυρίες για την ανέγερση και άλλου πολυτελούς θερέτρου στις ακτές της Αδριατικής
- Δυστύχημα στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής: Ισόβια κάθειρξη στον ιδιοκτήτη
- Λίβανος: Ισραηλινά πλήγματα μετά την προειδοποίηση εκκένωσης
- Δεξαμενόπλοιο επλήγη από βλήμα στα ανοιχτά του Ομάν
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Πληρωμές 50,4 εκατ. ευρώ από 15 έως 19 Ιουνίου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








