Αγορές

Ανοδικές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Financialreport.gr

Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,18% στις 24.054 μονάδες

Ανεβαίνουν στο άνοιγμα οι ευρωαγορές με τους επενδυτές να εστιάζουν στις οικονομικές ανακοινώσεις στη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,18% στις 24.054 μονάδες, όπως στο Λονδίνο ο FTSE κινείται ανοδικά 0,38% στις 8.753 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC ενισχύεται 0,22% στις 7.881 μονάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βρετανία: Ανοδος 1,2% των λιανικών πωλήσεων τον Απρίλιο

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη μηνιαία αύξηση των λιανικών πωλήσεων

Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει κέρδη 0,13% στις 40.309 μονάδες, όπως στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται υψηλότερα 0,11% στις 14.281 μονάδες.

H γερμανική οικονομία αυξήθηκε κατά 0,4% το πρώτο τρίμηνο του 2025 σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο.

Η καταναλωτική εμπιστοσύνη στο Ηνωμένο Βασίλειο παρουσίασε βελτίωση τον Μάιο, ενώ οι λιανικές πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 5% τον Απρίλιο σε ετήσια βάση.

Γερμανία: Ανάπτυξη 0,4% το α’ τρίμηνο 2025

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu