Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 1,9% στις 23.715 μονάδες
Σημαντικά κέρδη καταγράφουν στο άνοιγμα στις ευρωαγορές με τους επενδυτές να εστιάζουν στην κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Ιράν που ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 1,9% στις 23.715 μονάδες, στο Λονδίνο ο FTSE κερδίζει 0,53% στις 8.805 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC κινείται υψηλότερα 1,83% στις 7.664 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει κέρδη 1,49% στις 39.415 μονάδες, όπως στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται υψηλότερα 1,41% στις 14.054 μονάδες.
Την εκεχειρία μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν ανακοίνωσε μέσω Truth Social τα ξημερώματα (περίπου στις 01:30 ώρα Ελλάδος) ο Ντόναλντ Τραμπ, ωστόσο το βράδυ είχαμε νέα πυραυλική επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ που άφησε πίσω του τέσσερις νεκρούς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νέος πρόεδρος στην ΕΟΚ: Αναλαμβάνει ο Άγγελος Παπανικολάου
- Ray-Ban Meta Audio: Κοστίζουν 349 δολάρια και δεν έχουν κάμερα – Αξίζουν τα χρήματά τους;
- Αλλαγή ηγεσίας στη MicroPort: Παραιτήθηκε ο ιδρυτής, νέος CEO ο Τζόναθαν Τσεν
- Ιράν: Τα 3 σημάδια που δείχνουν νέα πολεμική κλιμάκωση
- Χωριάτικο: Φορολογική απάτη άνω των 100 εκατ. ευρώ ερευνούν οι Αρχές
- Η «χρυσή» μπίζνα της κοκαΐνης στη Βρετανία: Σχεδόν 10 δισ. λίρες τον χρόνο
- «PHP-ocalypse»: Τα δύο επικίνδυνα σφάλματα που έθεσαν σε κίνδυνο εκατομμύρια ιστοσελίδες
- Basketgate: Επί 3,5 ώρες απολογούνταν ο Λιόλιος
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








