Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,57% στις 24.180 μονάδες
Ανοδικά κινούνται στο άνοιγμα οι ευρωαγορές, με τους επενδυτές να εστιάζουν στη συνάντηση του Αμερινακού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με το Ρώσο ομόλογό του Βλάντιμιρ Πούτιν καθώς και μακροοικονομικές ανακοινώσεις.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,57% στις 24.180 μονάδες, όπως στο Λονδίνο ο FTSE κερδίζει 0,35% στις 9.179 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC κινείται υψηλότερα 0,36% στις 7.781 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ κερδίζει 0,44% στις 42.116 μονάδες, όπως στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται ανοδικά 0,61% στις 14.970 μονάδες.
Οι αναλυτές εκτιμούν ότι τα δεδομένα στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες μεγάλες αγορές σε ότι αφορά τον πληθωρισμό επιτρέπουν στις κεντρικές τράπεζες να διατηρούν τη ροή φθηνού χρήματος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Οι συγγενείς των θυμάτων Τεμπών απέναντι σε ένα σύστημα που ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια
- Αμοιβή $10 εκατ. από ΗΠΑ για πληροφορίες των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης
- Αεροδρόμιο Τερουέλ στην Ισπανία: Ασφαλές καταφύγιο για αεροπλάνα που καθηλώθηκαν λόγω του πολέμου
- Tο ΝΑΤΟ απέσυρε όλη την αποστολή που είχε στο Ιράκ
- Μέση Ανατολή: 1.021 οι νεκροί στο Λίβανο από τις επιθέσεις του Ισραήλ
- Το Ηνωμένο Βασίλειο δίνει άδεια στις ΗΠΑ για χρήση βάσεων κατά του Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
- Ποινή στο Φουρνιέ, χάνει το ντέρμπι με Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα
- Νέα διοικητική δομή για το project Audi F1
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








