Στα πρότυπα των αντίστοιχων του εξωτερικού
Πριν από λίγες ώρες άνοιξε τις πύλες του το Apple Store μέσα στο Public Συντάγματος, ένα γεγονός που είχε προαναγγείλει η εταιρεία στις αρχές του καλοκαιριού.
Πρόκειται για έναν ανανεωμένο χώρο 60 τ.μ. που φιλοξενεί την πιο μεγάλη γκάμα συσκευών που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής η Apple στην Ελλάδα: Από τα άρτι ανακοινωθέντα iPhone 16 μέχρι τα MacBooks που φέρουν επεξεργαστή Μ3 και τα ανανεωμένα AirPods 4, το νέο Apple Shop είναι, όπως τονίζεται από την εταιρεία, μια μικρή «Μέκκα» για τους απανταχού Apple aficionados.
Επί της ουσίας, το πρώτο shop in shop της Apple εντός της αλυσίδας έρχεται να προστεθεί σε αυτό της Vodafone, αλλά και της iRepair.
Ο επικεφαλής της Public Ρόμπι Μπουρλάς είχε σημειώσει στις αρχές του καλοκαιριού πως «όπως μας είπανε από την Apple θα είναι το μεγαλύτερο κατάστημα που υπάρχει στην Ελλάδα. Θα πάρει σχεδόν τον μισό όροφο και θα είναι με το νέο layout της Apple».
Σημειώνεται ότι το γενικότερο πλάνο ανάπτυξης του φυσικού δικτύου της εταιρείας περιλαμβάνεται το νέο Public στο Hellinikon Mall στο mega project του Ελληνικού, το οποίο πιθανόν να είναι «το ομορφότερο Public όλης της Ελλάδας», όπως το χαρακτήρισε ο κος Μπουρλάς. Σε τρεις ορόφους (3.000 τ.μ.) θα παρουσιάζεται η πλήρης προϊοντική γκάμα της αλυσίδας: τεχνολογία, συσκευές, πολιτισμός, με το χρονοδιάγραμμα για το άνοιγμα που έχει δοθεί από τη Lamda να είναι, καταρχήν, για το 2026.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Οι ισχυρές εταιρικές επιδόσεις έφεραν κέρδη – Στο επίκεντρο η ΕΚΤ
- Γκράβα: Ανοίγουν τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου τα σχολεία – Κλειστή η παροχή φυσικού αερίου
- KAFEA TERRA: Αύξηση τζίρου 17,7% στα 139,4 εκατ. ευρώ το 2025, αλλά μείωση κερδών 16,6%
- Δικηγορικοί Σύλλογοι κατά κυβέρνησης για τα «κόκκινα» δάνεια: «Προκλητική ρύθμιση υπέρ τραπεζών και funds»
- Ισπανία: Στους 74 οι νεκροί από τη σύγκρουση τρένων – Ζοφερές έρευνες στα συντρίμμια για τον εντοπισμό θυμάτων
- CPI: Επιστροφή στην κερδοφορία με EBITDA 869.000 ευρώ και αύξηση εσόδων 3%
- CPI Α.Ε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
- NYT: Στόχος κινεζικής κατασκοπείας ο CEO της Nvidia Τζένσεν Χουάνγκ – Ο Τραμπ γνώριζε αλλά δεν αντέδρασε
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








