Αδιανόητη η υπουργοποίηση Τσάφου
O πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε την κυβέρνηση για την υπουργοποίηση του Νίκου Τσάφου.
Σε διάλογο που είχε με δημοσιογράφους στη Βουλή, ο πρώην πρωθυπουργός ρωτήθηκε για τον νέο υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας και τις παλιότερες δηλώσεις του, απαντώντας ότι: «Είναι αδιανόητα, πρωτόγνωρα και απαράδεκτα πράγματα».
Ο Νίκος Τσάφος έχει δεχθεί «πυρά» από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για παλιότερες αναρτήσεις και αρθρογραφία όπου αναφερόταν στα κατεχόμενα ως «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου», ενώ υποστήριζε ότι κάποιες τουρκικές θέσεις έχουν αξία.
Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν επιτέθηκε μόνο στην κυβέρνηση του Κυριάκους Μητσοτάκη, αλλά και στον πρώην κυβερνητικό του εταίρο, Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος χθες του συνέστησε να αποχωρήσει από την ενεργό καθημερινή πολιτική.
«Με πολλή αγάπη του λέω κι εγώ του Βαγγέλη, ότι άλλη διαδρομή η δική του και άλλη η δική μου. Εγώ παραμένω παρών και μάχιμος, όσο και αν αυτό ενοχλεί κάποιους».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Logismos ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Προϋπολογισμός ΕΕ: Η Ελλάδα και άλλες 16 χώρες ενώνουν δυνάμεις κατά των περικοπών
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Ευρωαγορές: Ανοδικό κλείσιμο με στήριξη από τα αδύναμα στοιχεία απασχόλησης στις ΗΠΑ
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- UNIBIOS Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
- Σαουδική Αραβία: Σχέδια επίθεσης στους Χούθι για να σπάσει ο κλοιός στην Ερυθρά Θάλασσα
- Η Hans Anders αναστέλλει τις πωλήσεις των γυαλιών Meta λόγω ανησυχιών για την ιδιωτικότητα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








