Νέα

Απαγόρευση εισόδου στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο λίγο πριν πάει στο ΣΕΦ

Ο ΕΣΑΚΕ (Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών) τιμώρησε για τρεις μήνες με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, λίγες ώρες πριν πάει με την ομάδα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε δηλώσει ότι θα παρακολουθήσει τον τέταρτο αγώνα των τελικών μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που γίνεται στην έδρα του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φλίας από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο αγώνας διεξάγεται σήμερα Τετάρτη το βράδυ στις 9.15.

Ο αγώνας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος γιατί μπορεί να αναδειχθεί πρωταθλητής ο Ολυμπιακός αν κερδίσει το παιχνίδι καθώς προηγείται στις νίκες με 2-1 επί του Παναθηναΐκού και χρειάζεται μία ακόμα νίκη για το πρωτάθλημα.

Λόγω της κρισιμότητας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε πει ότι θα πάει στο γήπεδο και θα παρακολουθεί εάν οι διαιτητές και οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη της ασφάλειας τηρούν τους κανόνες και τους νόμους.

Συμπτωματικά μερικές ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ο ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες, για διάφορες δηλώσεις του.

Παράλληλα, ο Εργκίν Αταμάν ο προπονητής του Παναθηναΐκού τιμωρήθηκε με πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Η ποινή έχει άμεση ισχύ, αλλά δεν είναι τελεσίδικη και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα μπορούσε να παρευρεθεί στο ΣΕΦ, αφού ο κανονισμός αναφέρει ότι η απαγόρευση στο γήπεδο ισχύει μόνο για απόφαση που είναι οριστική.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός όμως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πάει στο ΣΕΦ.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu