Σε ηλικία 93 ετών
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Βλαχόπουλος. Την είδηση έκανε γνωστή το Γραφείο Τύπου του κόμματος.
H ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας
«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη τον Δημήτρη Βλαχόπουλο, ένα από τα στελέχη που συγκρότησαν την πρώτη Κοινοβουλευτική της Ομάδα το 1974.
Γεννήθηκε το 1931 στη Βέροια. Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και άσκησε το επάγγελμα του δικηγόρου.
Εξελέγη βουλευτής Ημαθίας στις εκλογές του 1974 και του 1977, ενώ διετέλεσε ευρωβουλευτής από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 1981.
Ο Δημήτρης Βλαχόπουλος άφησε έντονο αποτύπωμα στη δημόσια ζωή και εργάστηκε με συνέπεια για την ιδιαίτερη πατρίδα του και για την Παράταξη.
Απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ακολούθησε η τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα την πτώση της διεθνούς τιμής πετρελαίου το 2025;
- Αυτοκίνητο, ενέργεια, εμπόριο: Η Ευρώπη αναθεωρεί στόχους, η αγορά μετρά γεωπολιτικό ρίσκο
- Η τεχνητή νοημοσύνη μπαίνει στο ρυθμιστικό μικροσκόπιο σε ΗΠΑ και Ευρώπη
- Που υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Λαμίας, Ιονία Οδό και Ε65
- Συνελήφθη ο πρόεδρος της Φενερμπαχτσέ για υπόθεση ναρκωτικών
- Τι πληρώνουν ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ 29 Δεκεμβρίου μέχρι 2 Ιανουαρίου
- Χριστουγεννιάτικο νέο ρεκόρ στη Wall Street
- Νεύρα ο Ερντογάν για την τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, εστίασε στη γενοκτονία στη Γάζα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







