To γεγονός αυτό έκανε γνωστό ο ίδιος, μέσα από ανάρτηση στα Social media
Στη θέση του επικεφαλής των Area Managers της Κωτσόβολος βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Θωμάς Τσιακανίκας.
To γεγονός αυτό έκανε γνωστό ο ίδιος, μέσα από ανάρτηση στα Social media.

Το συγκεκριμένο στέλεχος ήταν τα προηγούμενα τα προηγούμενα τρία χρόνια στη σέρβικη εταιρεία αθλητικών ειδών Sport Vision, έχοντας το ρόλο του Head of Retail Operations, ενώ έχει περάσει και από άλλες γνωστές εταιρείες όπως η Grocery 362, η Leroy Merlin, αλλά και η ΑΒ Βασιλόπουλος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ανάρτησή του στα Social media, ευχαριστεί τους παλαιούς του συνεργάτες, αλλά και τους νέους του διευθυντές, τον Χρήστο Καραγιαννάκη, νέο επικεφαλής της Κωτσόβολος, ο οποίος ανέλαβε πριν από μερικές ημέρες στη θέση του Γιάννη Βασιλάκου και τον Γιώργο Αντωνίου, Head of Sales Operations.
Πληροφορίες θέλουν ότι τις επόμενες ημέρες θα δούμε και άλλες αλλαγές και προσθήκες σε καίριες θέσεις στην Κωτσόβολος, σε μια προσπάθεια του καινούργιου επικεφαλής να δημιουργήσει την ομάδα του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μην ενοχλείτε τον Κυριάκο – Κοντιάδης: «Η κυβέρνηση δεν έχει καμία ευθύνη για τίποτα»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ισχυρές απώλειες 2% για τον DAX – Βουτιά 16% για τη μετοχή της SAP
- Αυγενάκης: Δεν αποδέχεται τη θέση προέδρου στη Γεωργική Σχολή Μεσαράς – Κατηγορεί ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- ArcelorMittal κατά Ιταλίας: Διεκδικεί αποζημίωση €1,8 δισ. για τα χαλυβουργεία της ILVA
- ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Μ.Α.Ε. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ - ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Δ.Σ. ΚΑΙ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ
- Τραμπ: Ο Πούτιν συμφώνησε σε κατάπαυση πυρός στο Κίεβο για μία εβδομάδα
- Principia: Ολοκλήρωσε την εξαγορά 4 αιολικών πάρκων σε λειτουργία της EDPR
- Performance Technologies: Το ΔΣ ενέκρινε την εξαγορά της Ascentum έναντι 1,5 εκατ. ευρώ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







