Υγεία

Αποκάλυψη οικογένειας Καλλιάνου: Δώσαμε φακελάκι στον γιατρό που χειρούργησε τον πατέρα μας

Την καταγγελία έκανε η σύζυγος του αποθανόντος και μητέρα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο βουλευτής Γιάννης Καλλιάνος

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του πατέρα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο Αττικόν με τον βουλευτή και την οικογένειά του να κατηγορούν τους γιατρούς και τον καθηγητή που τον νοσήλευε.

Την Παρασκευή στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega, η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου έκανε την αποκάλυψη ότι ο γιατρός είχε πάρει και φακελάκι πριν ο ασθενής χάσει την ζωή του. Η ίδια το δήλωσε on camera. Αυτό το επιβεβαίωσε και ο Γιάννης Καλλιάνος δημοσίως στη διάρκεια της εκπομπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καλλιάνος κατά Γεωργιάδη καταγγέλλει: Η επέμβαση δεν έγινε σε χειρουργείο αλλά σε δωμάτιο…

«Τους βάζουν με το τσουβάλι μέσα, τους κόβουν με κλαδευτήρια τα χέρια και τα πόδια κι όποιος ζήσει, έζησε»

Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος, έστειλε μήνυμα στον γιατρό να επιστρέψει το φακελάκι μετά το θάνατο του πατέρα του αλλά ο γιατρός έκανε τον ανήξερο.

Να σημειωθεί πως ο γιατρός έχει προσλάβει ως συνήγορο τον δικηγόρο Μιχάλη Δημητρακόπουλο (για όσους δεν γνωρίζουν ήταν ο συνήγορος της Εύας Καϊλή και της Μαρέβας Γκραμπόβσκι-Μητσοτάκη), ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση και υποστήριξε ότι όλα έγιναν καλώς.

Στην εκπομπή  βγήκε και ο γιατρός Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος διέψευσε όσους υποστηρίζουν ότι δεν μπορούσαν να βάλουν τον ασθενή στη ΜΕΘ και ότι η εισαγωγή σε ΜΕΘ απαιτεί ως προϋποθέτει την διασωλήνωση του ασθενούς. Ο ίδιος δήλωσε ότι βάζει ασθενείς σε ΜΕΘ χωρίς διασωλήνωση όταν κρίνει ότι οι ασθενείς αυτοί έχουν ανάγκη αυξημένης φροντίδας, αλλά επειδή η χώρα δεν έχει επάρκεια σε μονάδες αυξημένης φροντίδας, αυτόν τον ρόλο τον έχουν ταυτόχρονα οι ΜΕΘ.

Ετσι, και ο βουλευτής Γ. Καλλιάνος έζησε αυτό που ζουν καθημερινά δεκάδες χιλιάδες πολίτες στα νοσοκομεία και επιβεβαίωσε από πρώτο χέρι το φακελάκι που δίνει και παίρνει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), την ευθύνη του οποίου έχει ο συνάδελφος και φίλος του βουλευτή όπως ο ίδιος αποκάλεσε τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu