Επιχειρήσεις

Αρχίζει την Παρασκευή 17 Μαΐου στο MEC Παιανίας, η 4η Premium Real Estate Expo

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Συλλόγου Μεσιτών Αττικής - Αθηνών & FIABCI

Αρχίζει σήμερα Παρασκευή 17 Μαΐου η 4η Premium Real Estate Expo, διοργάνωση που αφορά στα ακίνητα και στις επενδύσεις στην Ελλάδα με πλήθος διεθνών συμμετοχών. Με ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει ομιλίες, workshops και networking events, στην Premium Real Estate Expo δίνουν ραντεβού κορυφαίοι επενδυτές και φορείς από όλο τον κόσμο.

Από σήμερα Παρασκευή 17 έως την Κυριακή 19 Μαΐου, εκθέτες από την ελληνική και διεθνή αγορά ακινήτων θα βρίσκονται στο MEC Παιανίας για ένα δυναμικό εκθεσιακό τριήμερο παρουσιάζοντας τις εξελίξεις σε τεχνολογία ακινήτων, διαχείριση περιουσίας, αστική και βιώσιμη ανάπτυξη.

3 λόγοι για να παρακολουθήσετε την 4η Premium Real Estate Expo

Θα βρείτε κορυφαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο κλάδο του Real Estate και θα αναπτύξετε το δίκτυο συνεργασιών σας (networking).

Θα παρακολουθήσετε αποκλειστικά τα νέα επιχειρηματικά project καταξιωμένων επιχειρήσεων στην ενότητα Project and Investment Presentation in 60′.

Θα ενημερωθείτε για τις διεθνείς εξελίξεις στο 4ο Real Estate Forum όπου παγκοσμίου φήμης ομιλητές αναλύουν όλες τις σύγχρονες τάσεις και τεχνοχλογικές εξελίξεις της αγοράς. Δείτε το πρόγραμμα του 4ου Real Estate Forum.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Συλλόγου Μεσιτών Αττικής – Αθηνών & FIABCI

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu