Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας υποχώρησε 0,6%, κατά 0,31%
Απώλειες κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στα κυριότερα ασιατικά χρηματιστήρια την Τετάρτη, με τους επενδυτές να επικεντρώνονται στην ανακοίνωση οικονομικών στοιχείων των ΗΠΑ και στις ομιλίες των φορέων χάραξης πολιτικής που αναμένεται να κάνουν λόγο για μείωση των επιτοκίων.
Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας υποχώρησε 0,6%, κατά 0,31% ο δείκτης Nikkei του Τόκιο στις 37.941 μονάδες, κατά 0,39% ο Shanghai Composite στις 2.855 μονάδες, κατά 0,95% ο Hang Seng στις 17.345 μονάδες, ενώ οι δείκτης ASX και Kospi σημείωναν οριακές απώλειες στις 7.991 και 2.696 μονάδες αντίστοιχα.
Νωρίτερα ανακοινώθηκαν τα εμπορικά στοιχεία της Ιαπωνίας για τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα οποία οι εξαγωγές αυξήθηκαν κατά 10,3% σε ετήσια βάση και οι εισαγωγές κατά 16,6%.
Οι οικονομολόγοι που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters είχαν προβλέψει ότι οι εξαγωγές θα αυξάνονταν κατά 11,4%, ενώ η αύξηση των εισαγωγών είχε προσδιοριστεί στο 14,9%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο ΣΑΤΕ ζητάει διεύρυνση της ρύθμισης για τα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης
- Ryanair: Ανανέωσε έως το 2032 το συμβόλαιο του CEO Μάικλ Ο’Λίρι
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιες συντάξεις και επιδόματα πληρώνονται έως 26 Ιουνίου
- Μητσοτάκης: Κοντά σε συμφωνία με την Ουκρανία για συμπαραγωγή drones
- ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ Ή ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Χρηματιστήριο: Επιστροφή στα κέρδη (+0,17%) με ράλι ElvalHalcor και Viohalco και κλείσιμο εβδομάδας με +2,24%
- ORILINA PROPERTIES Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. - ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








