Η εταιρία ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμβάσεις αποκλειστικής διανομής στην Ελλάδα με την ιταλική Artsana και την ολλανδική Maxi Miliaan
Η AS Company Α.Ε. ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην σύναψη συμβάσεων για την απόκτηση αποκλειστικών δικαιωμάτων διανομής για νέες κατηγορίες προϊόντων που σχετίζονται με την βρεφανάπτυξη και το παιδί.
Συγκεκριμένα οι συμβάσεις συνήφθησαν με τις εταιρίες:
1. Artsana Spa (Ιταλία): Για αποκλειστική διανομή προϊόντων με τα σήματα Chicco και Boppy σε Ελλάδα και Κύπρο.
2. Maxi Miliaan BV (Dorel) (Ολλανδία): Για αποκλειστική διανομή προϊόντων με τα εμπορικά σήματα Bébé Comfort και Safety First στην Ελλάδα.
Η εταιρία ολοκλήρωσε επίσης την απόκτηση των αντίστοιχων αποθεμάτων και άυλων εμπορικών περιουσιακών στοιχείων από τον σημερινό αποκλειστικό διανομέα «Β. & Μ. Σκαρμούτσος Α.Ε.»
Η συνολική αξία της συναλλαγής είναι euro 1.369.572.
Οι νέες συνεργασίες ευθυγραμμίζονται με τη στρατηγική της Εταιρίας να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της για να καλύψει πληρέστερα τις ανάγκες βρεφών και παιδιών.
Η εταιρία πιστεύει ότι οι νέες κατηγορίες θα έχουν θετική επίδραση στα οικονομικά της αποτελέσματα, καθώς αξιοποιεί νέα κανάλια διανομής παράλληλα με την υπάρχουσα υποδομή της, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ITER: Το παγκόσμιο στοίχημα για καθαρή πυρηνική ενέργεια
- Στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Παιανίας σήμερα 02/05 ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- Σ. Θεοδωρόπουλος (ΣΕΒ) για Νέο Αναπτυξιακό Νόμο: Δεν λαμβάνει υπόψη τη σημερινή πραγματικότητα
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ εγκρίνει την πρώτη πώληση στρατιωτικού εξοπλισμού στην Ουκρανία
- Νομική: Σαρώνουν τις κάμερες ασφαλείας στην ΕΛΑΣ για να εντοπίσουν τους δράστες της επίθεσης
- Ucert/D Group: Εταιρείες πιστοποιήσεων με σχολή θεάτρου θέλουν να μεταμορφώσουν το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας
- Giuseppe Zorgno: Ποιος είναι ο νέος εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Υδρόγειος Ασφαλιστική
- Πώς τα εγχώρια marketplaces εισπράττουν την αναστάτωση των δασμών από τις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις