500.000 Ευρώ σε τρόφιμα προσφέρει η ΑΒ Βασιλόπουλος έως το τέλος του έτους στα νοικοκυριά που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες πλημμύρες, στην περιοχή της Μάνδρας, Αττικής.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με ευαισθησία και ευθύνη, σε συνεργασία με τις Αρμόδιες Αρχές, αναλαμβάνει πρωτοβουλία έμπρακτης στήριξης των ανθρώπων που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Παράλληλα, η ΑΒ Βασιλόπουλος, προχωρά άμεσα στην υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος στήριξης για όλους τους εργαζομένους στις εγκαταστάσεις της στην Μάνδρα και ιδιαίτερα για όσους εργαζομένους κατοικούν στην περιοχή κι έχουν πληγεί.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, δραστηριοποιείται περισσότερα από 22 χρόνια στην Μάνδρα, Αττικής με ένα Κέντρο Διανομής που περιλαμβάνει τρεις από τις μεγαλύτερες αποθήκες του δικτύου της πανελλαδικά και απασχολεί περισσότερους από 400 κατοίκους της περιοχής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Tesla: Τέλος εποχής για το Cybertruck;
- Βρετανία: Ο Μπέρναμ θέλει να αφήσει πίσω του το Brexit – Το νέο πολιτικό στοίχημα
- Αυστρία: Γιατί οι επενδυτές ζητούν τα χρήματά τους από τα funds ακινήτων
- Χρέη σε Εφορία και ΕΦΚΑ: Ποιοι κερδίζουν από το επιτόκιο 3% και τις 120 δόσεις
- Συναγερμός για τα αποθέματα ντίζελ στην Αυστραλία: Το αδύναμο σημείο της
- Η γιορτή στην Ινδία που ανοίγει το χρηματιστήριο σε ημέρα αργίας
- Συντάξεις στην Ευρώπη: Ποιοι βγαίνουν νωρίτερα και ποιοι αργότερα
- Wall Street: Να αγοράσουν ή να πουλήσουν οι επενδυτές μετά τη μεγάλη αναταραχή;
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








