Αφορά παιδιά συνεργαζόμενων παραγωγών της εταιρείας
Η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης προσφέρει, για ακόμη μία χρονιά, τρεις πλήρεις υποτροφίες σπουδών στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης σε παιδιά συνεργαζόμενων παραγωγών της.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση με μέλημα την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα της χώρας και τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας, η εταιρεία αναλαμβάνει να καλύψει τα κόστη φοίτησης, διαμονής και σίτισης, σε μαθητές που προέρχονται από οικογένειες συνεργαζόμενων παραγωγών της. Οι υποτροφίες αφορούν, τόσο το Επαγγελματικό Λύκειο, όσο και τη Μεταλυκειάκη Επαγγελματική Κατάρτιση, εστιάζοντας στην παροχή γνώσεων υψηλού επιπέδου, καθώς και πρακτικών δεξιοτήτων στον αγροδιατροφικό τομέα.
«Στηρίζουμε έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα της χώρας μας και τιμούμε τις σχέσεις εμπιστοσύνης που εδώ και χρόνια διατηρούμε με τους συνεργαζόμενους παραγωγούς μας, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά και την επόμενη ημέρα.» επεσήμανε ο Νικήτας Ποθουλάκης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
- “Ελευθέριος Βενιζέλος”: Αποδεσμεύονται οι πτήσεις – Τι λένε Κυβέρνηση, ΥΠΑ, ελεγκτές και ΟΤΕ για το σημερινό black out σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας
- ΟΤΕ: Κανένα τεχνικό πρόβλημα στα κυκλώματα
- Πώς μπορεί να γίνει “ανέπαφη” κλοπή της τραπεζικής κάρτας σας
- Eιδικό στρατιωτικό επιτελείο εγκαθιστά η Κολομβία στα σύνορα με τη Βενεζουέλα
- Πέθανε στα 74 του από έμφραγμα ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης
- Σερβία για σύλληψη Μαδούρο: Το διεθνές δίκαιο δεν λειτουργεί – Δημιουργεί κακό προηγούμενο η στάση των ΗΠΑ
- Χάκερς υπέκλεψαν εμπιστευτικά έγγραφα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








