«Ευχαριστώ για την εκλογή μου την οποία πληροφορήθηκα μέσα από τις γερμανικές φυλακές», το μήνυμα του ευρωβουλευτή της ΝΔ - Πρόεδρος της Επιτροπής, η Ελίζα Βόζεμπεργκ
O Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Φρέντη Μπελέρης εξελέγη Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Αναφορών (PETI) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της οποίας και τυγχάνει μόνιμο μέλος.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μπελέρης κατέλαβε τη θέση του Αντιπροέδρου με τη διακομματική στήριξη των υπόλοιπων μελών της Επιτροπής, αλλά και την καθοριστική συμβολή της Επικεφαλής της Ευρωομάδας της ΝΔ, κ. Ελίζας Βόζεμπεργκ.
Ο κ. Μπελέρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ευχαριστώ τους συναδέλφους για την εκλογή μου ως Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Αναφορών, την οποία και πληροφορήθηκα μέσα από τις αλβανικές φυλακές. Αποτελεί μεγάλη τιμή και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη για έναν νεοεκλεγέντα Ευρωβουλευτή, αλλά και για τη χώρα μας. Σύντομα η περιπέτειά μου τελειώνει και θα μπορέσω να εκτελέσω απερίσπαστος τα καθήκοντα που μου ανέθεσαν με την ψήφο τους οι Έλληνες πολίτες».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νετανιάχου: Καλεί του Ιρανούς να εγκαταλείψουν την Τεχεράνη
- Γαλλία: Έκλεισε τα περίπτερα ισραηλινών αμυντικών εταιρειών στο Σαλόνι Αεροναυπηγικής του Μπουρζέ
- Spitogatos – αποδόσεις ακινήτων: Οι υψηλότερες της Αθήνας σε Πατησίων και Αχαρνών
- Ιστορική στιγμή για τη MAN η έναρξη παραγωγής ηλεκτρικών φορτηγών
- Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος N. Αλούπης, πρώην CEO της Motorola Hellas
- Πούτιν με Ερντογάν: Η σύρραξη Ισραήλ – Ιράν πρέπει να τερματιστεί άμεσα
- United Media: Πήρε έγκριση από την Κομισιόν για την εξαγορά του 50% του Alpha TV
- Ιμάμογλου: Ποινή φυλάκισης 7 ετών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων ζητά ο εισαγγελέας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις