Προϊόντα - Υπηρεσίες

Beverage World: Πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιο της το ποτό Magnífica de Faria

Ενα premium brand cachaça (40% αλκοόλ) από τη Βραζιλία

Ενα νέο προϊόν προσέθεσε στο χαρτοφυλάκιό της η εταιρεία διανομών Beverage World. Πρόκειται για το Magnífica de Faria, ένα premium brand cachaça (40% αλκοόλ) στο πλαίσιο της στρατηγικής της για αναψυκτικά και ποτά σε και κάθε περίσταση της ημέρας.

Η Magnífica de Faria με καταγωγή από το Rio de Janeiro ξεκίνησε το 1985 από τον Joāo Luiz de Faria. Αποτελεί μέρος της νεοσύστατης κατηγορίας cachaça, cachaça de alambique. Η ονομασία αυτή αναγνωρίστηκε επίσημα από την κυβέρνηση της Βραζιλίας το 2023 για να διαφοροποιήσει το συγκεκριμένο στυλ της cachaça από τα προϊόντα που παρασκευάζονται με διαδικασία συνεχούς απόσταξης.

Η Magnífica αυτή τη στιγμή διατίθεται σε 15 Ευρωπαϊκές αγορές, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Γαλλίας. Πρόσφατα η Magnifica de Faria συμπεριλήφθηκε στο Top 10 του διακεκριμένου κλαδικού οδηγού Drinks International 2024 Report, στην κατηγορία της cachaça. Πιο συγκεκριμένα, διακρίθηκε στην κατηγορία Top Selling Brands (10th position), αλλά και στην κατάταξη των πιο δημοφιλών brands, Top Trending Brands (6th position). To Drinks International 2024 Report αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε επαγγελματία bartender, καθώς παρουσιάζει τα brands που καταγράφουν τις μεγαλύτερες πωλήσεις στα bar, αλλά και τις τάσεις που θα επικρατήσουν για τη χρονιά στον κλάδο.

Η Beverage World διανέμει premium αλκοολούχα ποτά , craft μπύρας και εμπορικά σήματα κρασιών σε όλη την Ελλάδα.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu