Συνολικής αξίας 32.160 ευρώ λαμβάνοντας υπόψη την τιμή κλεισίματος 2,01 ευρώ της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας
Η BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. ανακοίνωσε ότι την 23.04.2024 διατέθηκαν δωρεάν προς τη Διευθύνουσα Σύμβουλο, Άννα Αποστολίδου και το προσωπικό της Εταιρείας, 16.000 ίδιες κοινές ονομαστικές μετοχές εκδόσεως της Εταιρείας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 114 του Ν.4548/2018.
Η διάθεση των μετοχών πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της από 21.04.2021 απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων, για την έγκριση Προγράμματος Δωρεάν Διάθεσης Ιδίων Μετοχών της Εταιρείας σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του προσωπικού αυτής σύμφωνα με το άρθρο 114 του Ν. 4548/2018 και εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο, όπως αυτό καθορίσει τους δικαιούχους του Προγράμματος και τους ειδικότερους όρους χορήγησης.
Κατ’ εξουσιοδότηση της ανωτέρω απόφασης, το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε με την από 09.04.2024 απόφασή του την ανωτέρω διανομή.
Οι ως άνω μετοχές που διατέθηκαν δωρεάν ήταν συνολικής αξίας € 32.160 λαμβάνοντας υπόψη την τιμή κλεισίματος € 2,01 της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας, ενώ η μέση τιμή κτήσης των μετοχών ανέρχεται σε € 1,766 ανά μετοχή.
Μετά και την προαναφερόμενη διάθεση, η Εταιρεία κατέχει συνολικά 400.129 ίδιες μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 1,12% του συνόλου των μετοχών της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χριστούγεννα στην Ελλάδα: Η πιο κρύα ημέρα και η πιο ζεστή ημέρα των τελευταίων 125 χρόνων
- Χριστούγεννα: Το μυστήριο της Ενανθρώπησης και η χαρά της σωτηρίας
- Πέθανε ο ηθοποιός Πατ Φιν, 60 ετών
- Καιρός: Μετά τις βροχές έρχεται κρύο από την Παρασκευή
- Wall Street στο «κόκκινο χαλί» των Χριστουγέννων με ρεκόρ και ένα 2025 που γράφτηκε από την AI και τη Fed
- Ακολούθησε η τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα την πτώση της διεθνούς τιμής πετρελαίου το 2025;
- Αυτοκίνητο, ενέργεια, εμπόριο: Η Ευρώπη αναθεωρεί στόχους, η αγορά μετρά γεωπολιτικό ρίσκο
- Η τεχνητή νοημοσύνη μπαίνει στο ρυθμιστικό μικροσκόπιο σε ΗΠΑ και Ευρώπη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







