Οι εξελίξεις στην οικονομία βρίσκονται στο επίκεντρο της συνάντησης που έχει ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.
«Η ψυχραιμία στη διαπραγμάτευση είναι το Α και το Ω», τόνισε απευθυνόμενος προς τον κ. Παπούλια ο υπουργός Οικονομικών.
«Είναι μια εποχή που τελειώνει το παλιό και ξεκινά το καινούργιο και σε αυτό το ενδιάμεσο στάδιο τα νεύρα τεντώνουν. Δεν είμαστε μόνο εμείς, είναι και οι δανειστές. Βλέπουν ότι κάτι εγκαταλείπεται και αυτό φέρνει κάποια διάσταση απόψεων που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα», σημείωσε ακόμη.
«Πρέπει να βρούμε λύση, αλλά χρειάζεται ψυχραιμία», τόνισε, ενώ για τις επιθέσεις που δέχεται ανέφερε: «Όταν κρατάς τον κουμπαρά, είσαι στο στόχαστρο. Όταν φτιάχνεις το σχέδιο για την επόμενη μέρα, είσαι στο στόχαστρο, όταν έχεις τους εκπροσώπους των δανειστών πάλι είσαι στο στόχαστρο».
«Χαίρομαι που θα μάθω πολλά από σάς γιατί πολλά θρυλούνται και έχω μπερδευτεί», σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Παπούλια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τραπεζικό χάος στην Παραγουάη: 1,2 εκατ. καταθέτες πήραν πίσω τα χρήματά τους
- Κλειστοί δρόμοι για τον Μαραθώνιο 2026: Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
- Ρούμπιο: Σκληρή γραμμή στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις συγκρούσεις συμφερόντων ενόψει διεργασιών
- Επίθεση με έξι νεκρούς στην Κρακοβία: «Βλέπουν» ακροδεξιά κίνητρα
- Tesla: Τέλος εποχής για το Cybertruck;
- Βρετανία: Ο Μπέρναμ θέλει να αφήσει πίσω του το Brexit – Το νέο πολιτικό στοίχημα
- Αυστρία: Γιατί οι επενδυτές ζητούν τα χρήματά τους από τα funds ακινήτων
- Χρέη σε Εφορία και ΕΦΚΑ: Ποιοι κερδίζουν από το επιτόκιο 3% και τις 120 δόσεις
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








