Συνολικά στο χρηματιστηριακό ταμπλό, 61 μετοχές κινούνται ανοδικά, 18 μετοχές σημειώνουν κάμψη, ενώ οκτώ μετοχές παραμένουν αμετάβλητες.
Στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου σημειώνει άνοδο 1,07% και διαμορφώνεται στις 1.740,18 μονάδες, κερδίζοντας σχεδόν 19 μονάδες σε σχέση με το κλείσιμο της Πέμπτης (1.721,16 μονάδες).
Το τόξο των ημερήσιων διακυμάνσεων εκτείνεται σε 14 μονάδες (από 1.727,01 έως 1.741,21 μονάδες), με τον τζίρο των συναλλαγών να κυμαίνεται στα 50.946.288 ευρώ.
Στον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (+0,72% και 4.280 μονάδες), η μετοχή της Cenergy επιχειρεί να προσεγγίσει ξανά το όριο των 9 ευρώ, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο +1,3% και τα 8,9 ευρώ.
Η μετοχή της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ακολουθεί στο +1,2% και το 1,99 ευρώ, ενώ η μετοχή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ συνεχίζει ανοδικά, καθώς ενισχύεται στο +0,6% και τα 19 ευρώ. Metlen, Lamda και Sarantis αυξάνονται κατά έως +0,7%. Οριακές πιέσεις δέχονται, στον αντίποδα, οι μετοχές των Titan, ΔΑΑ και ΟΤΕ.
Συνολικά στο χρηματιστηριακό ταμπλό, 61 μετοχές κινούνται ανοδικά, 18 μετοχές σημειώνουν κάμψη, ενώ οκτώ μετοχές παραμένουν αμετάβλητες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ομιλος ΔΕΗ: Αναβάθμιση κατά 17 μονάδες από την SP Global σε θέματα εταιρικής βιωσιμότητας
- Μικτά πρόσημα στα ασιατικά χρηματιστήρια
- Εύβοια: Ρωγμές σε 50 κτήρια λόγω των σεισμών, τρία σπίτια μη κατοικήσιμα
- Ευρώπη: Πιο κοντά στο “μπλόκο” των social media για τα παιδιά
- Συμμετοχή της ΕΙΝΑΠ στην κινητοποίηση στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»
- Reds Hospitality: Η νέα εταιρεία της Reds στον κλάδο της φιλοξενίας, τουρισμού, ξενοδοχείων
- Πτωτικές τάσεις στην αγορά του πετρελαίου
- Βενεζουέλα: Καταγγέλλει έλευση “μισθοφόρων” και αναστέλλει τις πτήσεις από την Κολομβία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις