Ο Γενικός Δείκτης κινείται στις 1.467 μονάδες με +0,2% και ο τζίρος στα 8 εκατ. ευρώ
Με τους αγοραστές να έχουν πάρει κεφάλι κινείται η σημερινή συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με στόχο το θετικό κλείσιμο της εβδομάδας και με τις 1.470 μονάδες να φαίνονται εφικτές.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γενικός Δείκτης κινείται στις 1.467 μονάδες με +0,2%, τον τζίρο στα 8 εκατ. ευρώ και τον όγκο των συναλλαγών στα 2,1 εκατ. τεμάχια.
Ο τραπεζικός δείκτης κινείται στις 1.298 μονάδες με +0,5%, ο FTSE της υψηλής κεφαλαιοποίησης ενισχύεται κατά 0,3% στις 3.582 μονάδες, όπως και ο FTSEM της μεσαίας κεφαλαιοποίησης, επίσης με +0,3% και στις 2.305 μονάδες.
Ως προς το ταμπλό, η Elvalhalcor κινείται με κέρδη 1,49%, με τις Aegean, Motor Oil, Eurobank, Jumbo, Helleniq Energy, Εθνική Τράπεζα, Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, Autohellas, Σαράντη, Vioha;co, Metlen, Τιτάνα, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, ΔΕΗ και Alpha Bank να κινούνται ήπια ανοδικά.
Στον αντίποδα, μικρές απώλειες σημειώνουν οι Lamda, Coca Cola, Cenergy, Τράπεζα Πειραιώς, ΟΠΑΠ και ΟΤΕ, ενώ χωρίς μεταβολή είναι η ΕΥΔΑΠ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΛΑΣ: Εντοπίστηκε σπίτι – εργοστάσιο κοκαϊνης στα νότια προάστια
- Ookla: Hawaiian Airlines και Qatar Airways στην κορυφή στις ταχύτητες διαδικτύου χάρη στη Starlink
- Οι μέτοχοι της ΕΧΑΕ ζητούν περισσότερα από το Euronext
- Μιχαηλίδου: 1.000 νέες κατοικίες σε συνεργασία του κράτους με τους δήμους
- Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Κατατέθηκε πρόταση μομφής σε βάρος της – Την Πέμπτη 10/07 η ψηφοφορία
- Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Αύξηση 5% στις διεθνείς αφίξεις τον Ιούνιο
- Κίνα: Αύξηση 5,2% κατέγραψαν τα συνολικά κέρδη της ψηφιακής οικονομίας
- Ξανά ζημιές για το Μακεδονία TV, του ομίλου Ant1
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις