Συνολικά στο χρηματιστηριακό ταμπλό, 50 μετοχές κινούνται ανοδικά, 34 μετοχές σημειώνουν κάμψη, ενώ 17 μετοχές παραμένουν αμετάβλητες
Στην πρώτη συνεδρίαση της νέας εβδομάδας, ο Γενικός Δείκτης σημειώνει πτώση κατά 0,16% και διαμορφώνεται στις 1.801,25 μονάδες, χάνοντας τρεις μονάδες σε σχέση με το κλείσιμο της Παρασκευής (1.804,06 μονάδες).
Το τόξο των ημερήσιων διακυμάνσεων εκτείνεται σε εννέα μονάδες (από 1.798,99 έως 1.807,55 μονάδες), με τον τζίρο των συναλλαγών να κυμαίνεται στα 31.142.824 ευρώ.
Στον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (-0,12% και 4.477 μονάδες), η μετοχή της Jumbo διορθώνει από τα υψηλά 12μήνου, καθώς περιορίζεται στο -1,1% και τα 28,4 ευρώ. ΔΕΗ, Cenergy, Ελλάκτωρ, Sarantis και ΟΠΑΠ «πέφτουν» κατά έως -0,9%.
Στον αντίποδα, η μετοχή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ διευρύνεται στο +1,6% και τα 19,3 ευρώ, με τη μετοχή της Coca – Cola HBC να συνεχίζει την πορεία σε αχαρτογράφητα εδάφη, καθώς φθάνει στο +0,8% και τα 46,6 ευρώ (νέο ρεκόρ).
Συνολικά στο χρηματιστηριακό ταμπλό, 50 μετοχές κινούνται ανοδικά, 34 μετοχές σημειώνουν κάμψη, ενώ 17 μετοχές παραμένουν αμετάβλητες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Προφυλακίστηκαν Λιόλιος και Μαυραγάνης για το σκάνδαλο στο μπάσκετ
- Νέος πρόεδρος στην ΕΟΚ: Αναλαμβάνει ο Άγγελος Παπανικολάου
- Ray-Ban Meta Audio: Κοστίζουν 349 δολάρια και δεν έχουν κάμερα – Αξίζουν τα χρήματά τους;
- Αλλαγή ηγεσίας στη MicroPort: Παραιτήθηκε ο ιδρυτής, νέος CEO ο Τζόναθαν Τσεν
- Ιράν: Τα 3 σημάδια που δείχνουν νέα πολεμική κλιμάκωση
- Χωριάτικο: Φορολογική απάτη άνω των 100 εκατ. ευρώ ερευνούν οι Αρχές
- Η «χρυσή» μπίζνα της κοκαΐνης στη Βρετανία: Σχεδόν 10 δισ. λίρες τον χρόνο
- «PHP-ocalypse»: Τα δύο επικίνδυνα σφάλματα που έθεσαν σε κίνδυνο εκατομμύρια ιστοσελίδες
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








