Συνολικά στο χρηματιστηριακό ταμπλό, 43 μετοχές κινούνται ανοδικά, 28 μετοχές σημειώνουν κάμψη, ενώ 17 μετοχές παραμένουν αμετάβλητες
Στην 4η συνεδρίαση της εβδομάδας, ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου σημειώνει πτώση 0,61% και διαμορφώνεται στις 1.864,91 μονάδες, χάνοντας περίπου 12 μονάδες σε σχέση με το κλείσιμο της Τετάρτης (1.876,42 μονάδες).
Το τόξο των ημερήσιων διακυμάνσεων εκτείνεται σε 15 μονάδες (από 1.862,22 έως 1.877,88 μονάδες), με τον τζίρο των συναλλαγών να κυμαίνεται σε 56 εκατ. ευρώ.
Στον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (-0,50% και 4.689 μονάδες), η μετοχή του ΟΠΑΠ διολισθαίνει στο -1,5% και τα 20,10 ευρώ, παρά το γεγονός ότι στο α’ τρίμηνο του 2025 εμφάνισε αύξηση των καθαρών εσόδων κατά +8,5% (σε 595 από 549,7 εκατ. ευρώ) και της καθαρής κερδοφορίας κατά +8,9% (σε 123,4 από 113,3 εκατ. ευρώ).
Κατά -1,5% υποχωρεί και η μετοχή της Titan Cement, ενώ η μετοχή της Coca – Cola HBC χάνει από -2%, λόγω της αποκοπής του δικαιώματος στο μέρισμα του 1,03 ευρώ (απόδοση 2,1%). Jumbo και Sarantis περιορίζονται κατά -1%. Στον αντίποδα, οι μετοχές των Cenergy, Viohalco και ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ κερδίζουν έως +0,8%.
Συνολικά στο χρηματιστηριακό ταμπλό, 43 μετοχές κινούνται ανοδικά, 28 μετοχές σημειώνουν κάμψη, ενώ 17 μετοχές παραμένουν αμετάβλητες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Exxon: Πετρελαϊκός γίγαντας 80 δισ. δολαρίων βάζει τέλος στον πόλεμο με το Καζακστάν
- Ανθεκτική η αγορά εργασίας στις ΗΠΑ – Επιτάχυνση της παραγωγικότητας στο β΄ τρίμηνο
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη και νέο ενδοσυνεδριακό ρεκόρ για τον Stoxx 600
- ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Στρατηγικός ρόλος στο Great Sea Interconnector μέσω του ΑΔΜΗΕ
- CrediaBank: Στα 23 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο, αυξημένα κατά 368%
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Στο στόχαστρο της Γερουσίας ο Φάουτσι: Παραπομπή για περιφρόνηση του Κογκρέσου
- ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Ενημέρωση σχετικά με την εταιρεία ειδικού σκοπού Great Sea Interconnector
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








