Συνολικά στο χρηματιστηριακό ταμπλό, 44 μετοχές κινούνται ανοδικά, 41 μετοχές σημειώνουν κάμψη, ενώ 13 μετοχές παραμένουν αμετάβλητες
Στην τρίτη συνεδρίαση της εβδομάδας, ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου σημειώνει πτώση κατά -0,19% και διαμορφώνεται στις 1.824,00 μονάδες, χάνοντας περίπου τρεις μονάδες σε σχέση με το κλείσιμο της Τρίτης (1.827,51 μονάδες).
Το τόξο των ημερήσιων διακυμάνσεων εκτείνεται σε πέντε μονάδες (από 1.822,11 έως 1.827,46 μονάδες), με τον τζίρο των συναλλαγών να κυμαίνεται στα 26.465.365 ευρώ.
Στον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (-0,42% και 4.524 μονάδες), η μετοχή της ΔΕΗ διολισθαίνει στο -2,5% και τα 13,4 ευρώ, καθώς τα οικονομικά μεγέθη μάλλον δεν ενθουσίασαν τους επενδυτές, οι οποίοι περίμεναν κάτι καλύτερο από τα προσαρμοσμένα EBITDA 450 εκατ. ευρώ. Πάντως, η διοίκηση περιμένει βελτίωση στο β’ εξάμηνο.
Την ίδια στιγμή, ελεγχόμενες πιέσεις ασκούνται στις μετοχές των Viohaclo, Aktor, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, Motor Oil και ΟΠΑΠ. Στον αντίποδα, η μετοχή της Ελλάκτωρ, μετά την αναδίπλωση των προηγούμενων ημερών, βγάζει αντίδραση στο +1% και το 1,298 ευρώ.
Συνολικά στο χρηματιστηριακό ταμπλό, 44 μετοχές κινούνται ανοδικά, 41 μετοχές σημειώνουν κάμψη, ενώ 13 μετοχές παραμένουν αμετάβλητες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΕ: «Πράσινο φως» στο αμερικανικό καύσιμο Jet A για τις αεροπορικές εν μέσω κρίσης στα Στενά του Ορμούζ
- Τα πρώτα 8 ακίνητα της ΔΥΠΑ ενεργοποιούνται για κοινωνικές κατοικίες
- Πιερρακάκης: Έρχεται συμπληρωματικός προϋπολογισμός 800 εκατ. ευρώ – Ενίσχυση 300 ευρώ και για χήρες άνω των 60 ετών
- Το υπ. Άμυνας εξετάζει ως «καμικάζι» το θαλάσσιο ουκρανικό drone που εντοπίστηκε στην Λευκάδα
- Eurostat: Αύξηση 1,4% στην παραγωγή υπηρεσιών της ευρωζώνης τον Φεβρουάριο – Στο +4% επικοινωνία – media
- Ακριβότερο από το φθινόπωρο στην Ευρώπη το Nintendo Switch 2 λόγω της νέας τιμολόγησης
- ΕΛΣΤΑΤ: Δραστική μείωση 30,5% στο εμπορικό έλλειμμα τον Μάρτιο, με ισχυρή αύξηση 25% των εξαγωγών
- Το ευρώ ενισχύεται 0,16% στα 1,1744 δολάρια
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








