Ο ελληνικός όμιλος βρίσκεται σε πρώιμες συζητήσεις με τον Marc Benioff για το γνωστό αμερικανικό περιοδικό
O όμιλος Antenna βρίσκεται σε συζητήσεις για την εξαγορά του Time από τη Salesforce του Marc Benioff, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το CNBC.
H συμφωνία δεν είναι βέβαια και οι συνομιλίες βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, είπαν οι πηγές που ζήτησαν να μην κατονομαστούν επειδή οι συζητήσεις είναι ιδιωτικές. «Δεν υπάρχει συμφωνία για την πώληση του Time», δήλωσε εκπρόσωπος του περιοδικού, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει τις συνομιλίες με τον Antenna. Ένας εκπρόσωπος του Antenna Group δεν απάντησε για σχόλιο.
Ο Benioff απέκτησε την Time το 2018 για 190 εκατομμύρια δολάρια. Οι πρώτες συνομιλίες με τον Antenna επικεντρώθηκαν γύρω από την τιμή των 150 εκατομμυρίων δολαρίων, είπε μια πηγή.
Ο Benioff και η σύζυγός του, Lynne, αγόρασαν το Time από τη Meredith Corp., η οποία ήταν ιδιοκτήτης του περιοδικού για λιγότερο από ένα χρόνο. «Οι Benioffs εμφανίστηκαν ως οι καλύτεροι, πρόθυμοι να βάλουν τη δημοσιογραφική ακεραιότητα πάνω από τα εταιρικά κέρδη», δήλωσε τότε ο Alan Murray, επικεφαλής περιεχομένου των εμπορικών σημάτων Time Inc. στη Meredith.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Tesla: Τέλος εποχής για το Cybertruck;
- Βρετανία: Ο Μπέρναμ θέλει να αφήσει πίσω του το Brexit – Το νέο πολιτικό στοίχημα
- Αυστρία: Γιατί οι επενδυτές ζητούν τα χρήματά τους από τα funds ακινήτων
- Χρέη σε Εφορία και ΕΦΚΑ: Ποιοι κερδίζουν από το επιτόκιο 3% και τις 120 δόσεις
- Συναγερμός για τα αποθέματα ντίζελ στην Αυστραλία: Το αδύναμο σημείο της
- Η γιορτή στην Ινδία που ανοίγει το χρηματιστήριο σε ημέρα αργίας
- Συντάξεις στην Ευρώπη: Ποιοι βγαίνουν νωρίτερα και ποιοι αργότερα
- Wall Street: Να αγοράσουν ή να πουλήσουν οι επενδυτές μετά τη μεγάλη αναταραχή;
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








