«Μακροπρόθεσμη δέσμευσή μας είναι να μεγαλώσουμε την αγορά»
Έτος νέων επενδύσεων, οι οποίες θα ξεπεράσουν τα 65 εκατ. ευρώ αναμένεται να είναι το 2025 για την εταιρεία Coca Cola 3E.
Αυτό τονίστηκε από τον νέο Γενικό Διευθυντή της Coca-Cola HBC Ελλάδας και Κύπρου, Svetoslav Atanasov, ο οποίος, ανάμεσα σε άλλα τόνισε πως «στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε. Μακροπρόθεσμη δέσμευσή μας είναι να μεγαλώσουμε την αγορά».
Οι επενδύσεις αυτές θα κινηθούν σε διαφορετικά πεδία όπως σε υποδομές για την ενίσχυση της παραγωγικής δυναμικότητας, σε καινοτόμες δράσεις, αλλά και σε προωθητικές ενέργειες και προσφορές.
Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο κ. Athanasov από την εταιρεία θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα στο κομμάτι της ανάπτυξης των υποδομών, και όπως είπε χαρακτηριστικά «θα έχουμε θετικές εκπλήξεις σε ό,τι αφορά τις προωθητικές ενέργειες και τις προσφορές».
Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις του τρέχοντος έτους, ο Svetoslav Atanasov, εκτίμησε πως το τελευταίο τρίμηνο του 2024 η εταιρεία θα κινηθεί με αντίστοιχους ρυθμούς που κατέγραψε στο 9μηνο, επισημαίνοντας, από τη μία πλευρά, πως ο Νοέμβριος ήταν ένας «δύσκολος μήνας λόγω καιρού» και από την άλλη, το γεγονός ότι η περίοδος που διανύουμε, λόγω των εορτών, είναι «πολύ δυνατή».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Συναγερμός στην Εύβοια: Μήνυμα 112 για τη φωτιά στον Αλμυροπόταμο, εκκενώνονται Μεσοχώρια και Ραπταίοι
- Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Άνω Αλμυρή και Αγγελόκαστρο στην Κορινθία
- Επένδυση εκσυγχρονισμού στην ΕΛΒΙΟΜΕΞ για παραγωγή επαγγελματικών πλυντηρίων
- Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην Άνω Αλμυρή Κορινθίας
- Φωτιά τώρα στο Αγγελόκαστρο Κορινθίας
- Φωτιά σε δάσος στην περιοχή Αλμυροπόταμος στην Κάρυστο
- Το Ιράν κλείνει ξανά τα Στενά του Ορμούζ
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








