Η CPI ενημέρωσε με ανακοίνωσή της το επενδυτικό κοινό, ότι με την από 22.06.2022 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της που ελήφθη δυνάμει της από 10.03.2022 απόφασης της τακτικής Γενικής Συνέλευσης, αποφασίστηκε η θέσπιση προγράμματος διάθεσης μετοχών με τη μορφή δικαιωμάτων προαίρεσης (“Stock Options”) σε στελέχη της διοίκησης και του προσωπικού της καθώς και σε πρόσωπα τα οποία παρέχουν υπηρεσίες στην Εταιρία σε σταθερή βάση.
_x000D_
Κατόπιν αυτού, στην από 01.08.2022 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίστηκε η αύξηση του κεφαλαίου της Εταιρίας κατά ποσό πενήντα εννέα χιλιάδες σαράντα ευρώ (€ 59.040) με την έκδοση εκατόν ενενήντα έξι χιλιάδων οκτακοσίων νέων κοινών ονομαστικών μετοχών (196.800) ονομαστικής αξίας €0,30. Μετά την αύξηση του κεφαλαίου, το ολοσχερώς καταβεβλημένο κεφάλαιο της Εταιρίας ανέρχεται στο ποσό των τριών εκατομμυρίων τριάντα ενός χιλιάδων διακοσίων ενενήντα Ευρώ (€ 3.031.290) διαιρούμενο σε δέκα εκατομμύρια εκατόν τέσσερις χιλιάδες τριακόσιες (10.104.300) άυλες ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας εκάστης 0,30 Ευρώ.
_x000D_
Την 03.08.2022 καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) µε Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 2992244, η με αριθμό πρωτοκόλλου 2676460 απόφαση, με την οποία εγκρίθηκε η τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού σύμφωνα με την από 01.08.2022 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Η Επιτροπή Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών στη συνεδρίασή της στις 12/8/2022, ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των εκατόν ενενήντα έξι χιλιάδων οκτακοσίων (196.800) νέων κοινών ονομαστικών μετοχών που προκύπτουν σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση.
_x000D_
Κατόπιν των ανωτέρω, με απόφαση της Εταιρίας, ορίζονται τα εξής:
_x000D_
Οι μετοχές της Εταιρίας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αθηνών και η τιμή εκκίνησης των μετοχών της Εταιρίας στο Χρηματιστήριο Αθηνών θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών σε συνδυασμό με την υπ΄ αριθμόν 26 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει.
_x000D_
Η έναρξη της διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ορίζεται η 18 Αυγούστου 2022.
_x000D_
Από την ίδια ημερομηνία, οι ανωτέρω μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξίων των μετόχων στο Σ.Α.Τ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ανοδος 5,1% στις τιμές παραγωγού των υπηρεσιών το δ’ τρίμηνο 2025
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 7% στον τζίρο στο λιανεμπόριο τον Ιανουάριο 2026 λόγω τροφίμων και χαρτικών
- Eurostat: Δείχνει νέα αύξηση στο 3,3% του πληθωρισμού στην Ελλάδα τον Μάρτιο
- Συνεχίζεται η σύγκρουση για το φωτοβολταϊκό πάρκο της Metlen στη Νέα Μεσημβρία: Στα άκρα δήμος, κάτοικοι και εταιρεία
- Κλειστές οι τράπεζες για συναλλαγές στις 3 και 6 Απριλίου λόγω του Καθολικού Πάσχα
- SUNRISEMEZZ PLC - Επικαιροποιημένα Στοιχεία Βασικών Μετόχων
- Από Πέμπτη 2/4 η προπληρωμή επιδομάτων, παροχών και Δώρου Πάσχα από τη ΔΥΠΑ
- ΔΑΙΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΒΕΕ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








