Με απόφαση της διοίκησης του ΟΑΕΕ η ρύθμιση των 100 δόσεων ανοίγει και πάλι για τους ελεύθερους επαγγελματίες παρότι η κυβέρνηση δια του αρμοδίου αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη διεμήνυσε πως δεν γίνεται «να έχουμε πάντα τις 100 δόσεις για ρύθμιση των οφειλών».
Σύμφωνα με αποκλειστικό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου», ο ΟΑΕΕ βλέποντας τους οφειλέτες να εγκαταλείπουν μαζικά τις ρυθμίσεις και τα έσοδα να μειώνονται, αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες που διέκοψαν τη ρύθμιση να ξαναμπούν στις 100 δόσεις.
Το έγγραφο που δημοσιεύει η εφημερίδα αναφέρει πως όσοι είχαν ενταχθεί στην τελευταία ρύθμιση των 100 (ή και λιγότερων) δόσεων με το νόμο 4321/15 και την έχασαν λόγω μη εμπρόθεσμης καταβολής είτε των τρεχουσών εισφορών είτε της μηνιαίας δόσης έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να επανενταχθούν και να διασωθούν έτσι από πρόστιμα και κατασχέσεις.
Προϋπόθεση για την επανένταξη αποτελεί να αποδεικνύεται από τους οφειλέτες πως για λόγους για τους οποίους δεν είναι οι ίδιοι άμεσα υπεύθυνοι δεν ανταποκρίθηκαν στις υποχρεώσεις τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καίγεται το θέατρο Μπάντμιντον στο Γουδί (video)
- Κλείνουν αύριο τα δάση σε Κασσάνδρα και Σιθωνία λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς
- Πέντε νεκροί από νέες ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα εν μέσω διαπραγματεύσεων στο Κάιρο
- Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά στον Αγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης
- Συναγερμός στην Πάτρα για φωτιά στα Καρτσαναίικα
- Ο Τραμπ εγγυάται την ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ παρά τις πολεμικές ιαχές με το Ιράν
- Χωρίς πολιτικό κίνητρο η δολοφονία της Αν Γουίντεκομπ σύμφωνα με τις αρχές
- Μπλόκο της ΑΑΔΕ σε δύο τόνους επικίνδυνα γαλακτοκομικά προϊόντα από τη Βουλγαρία
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








