Συνολικά η εταιρεία έχει αγοράσει ίδιες μετοχές που αντιστοιχούν στο 4,42% του μετοχικού της κεφαλαίου δαπανώντας περί τα 150 εκατ. ευρώ.
Η ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του προγράμματος επαναγοράς μέχρι και 36.344.000 μετοχών εκδόσεώς της, κατά το χρονικό διάστημα από 16.11.2023 μέχρι και 22.11.2023, αγόρασε μέσω συναλλαγών στο Χρηματιστήριο Αθηνών συνολικά 141.175 ίδιες μετοχές με μέση τιμή κτήσης 10,27 ευρώ ανά μετοχή.
Κατόπιν των ανωτέρω αγορών η ΔΕΗ κατέχει συνολικά 16.886.316 μετοχές εκδόσεώς της, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 4,4205% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της. Συνολικά η εταιρεία έχει δαπανήσει για την αγορά ιδίων μετοχών περί τα 150 εκατ. ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Παρέμβαση Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών: Οι θερινές εκπτώσεις έχασαν το ρόλο τους, 7 στις 10 επιχειρήσεις με πτώση τζίρου
- Ακριβαίνουν οι AI servers της Nvidia έως και 15% λόγω της εκτόξευσης στο κόστος της μνήμης
- Μάχη με τις φλόγες στην Καστανιά Βέροιας με ενισχυμένες επίγειες και εναέριες δυνάμεις
- Στα άκρα οι σχέσεις Λονδίνου και Μόσχας μετά τις δεσμεύσεις Μπέρναμ στο Κίεβο
- ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Laptops και iPads μέσω του Lidl Plus σε μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά
- Προβληματισμός Κουρέτα από το blant based «κρέας» ισραηλίτικης start-up
- Αλλαξε χέρια για 3,3 εκατ. δολάρια η θρυλική μπάλα από το “Χέρι του Θεού” του 1986
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








