Μείωση της προκαταβολής για τη ρύθμιση σε 36 δόσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών άνω των 1000 ευρώ προς τη ΔΕΗ, από 20 σε 15% αποφάσισε το ΔΣ της ΔΕΗ, ενώ σήμερα ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «δεύτερη ευκαιρία» για την επανένταξη στο πρόγραμμα των 36 δόσεων. Εν τω μεταξύ, για όσους οφείλουν λιγότερα από 500 ευρώ, υπενθυμίζεται ότι παραμένει ανοιχτό μέχρι τις 30 Απριλίου το πρόγραμμα που προβλέπει πάγωμα της οφειλής για ένα χρόνο και έκπτωση 10% στους τρέχοντες λογαριασμούς υπό την προϋπόθεση ότι θα τους εξοφλούν εμπρόθεσμα.
_x000D_
Αναλυτικά ο κανονισμός ρύθμισης οφειλών που θα ισχύει με απόφαση της διοίκησης ως τις 31 Μαΐου για νοικοκυριά, ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχει ως εξής:
Α. για οφειλή έως 1.000 ευρώ ρύθμιση σε 24 μηνιαίες δόσεις, χωρίς προκαταβολή. Η πρώτη δόση θα καταβάλλεται άμεσα.
Β. για οφειλή άνω των 1.000 ευρώ υπάρχουν δυο επιλογές: ‘Αμεση καταβολή του 10% της συνολικής οφειλής και ρύθμιση του υπόλοιπου σε 18 μηνιαίες δόσεις ή άμεση καταβολή του 15% (αντί για 20 % που ίσχυε ως τώρα) της συνολικής οφειλής και ρύθμιση του υπόλοιπου σε 36 μηνιαίες δόσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τραμπ σε ρόλο προστάτη του Πούτιν: Ζητά από Ζελένσκι να σταματήσει τα πλήγματα στα διυλιστήρια
- Ρωσικό drone έπληξε τρένο μετά τη διέλευση Μπόρις Τζόνσον και Ευρωπαίων αξιωματούχων
- Πώς ένα σπάνιο πουλί δημιούργησε ένα νέο μοντέλο τουρισμού στον Ισημερινό
- Το οικονομικό «θαύμα» της Σελίν Ντιόν: Πώς οι συναυλίες της γίνονται «χρυσωρυχείο» για το Παρίσι
- Η «παγίδα» του ChatGPT σε δικηγόρο: «Εφηύρε» μάρτυρες σε υπόθεση δολοφονίας
- Συναγερμός για τον Μπόρις Τζόνσον: Ρωσικό drone έπληξε τρένο πίσω του
- Μετά τη Βόρεια Ιρλανδία, ο Τραμπ θα ασχοληθεί (και) με την Σκωτία
- Παπανδρέου σε Μητσοτάκη: Ο κύκλος της χρεοκοπίας άνοιξε με ευθύνη της ΝΔ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








