Ο μέχρι πρόσφατα μεταβατικός πρόεδρος του ΟΣΕ παραιτήθηκε την 1η Οκτωβρίου μετά τα απανωτά ατυχήματα που είχαν συμβεί σε δρομολόγια τρένων
Ο δικηγόρος στο επάγγελμα πρώην μεταβατικός πρόεδρος του ΟΣΕ Γιάννος Γραμματίδης, ο οποίος παραιτήθηκε προσφάτως μετά τα απανωτά ατυχήματα στα τρένα του Οργανισμού, ανέλαβε την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CRI).
Δηλαδή από τον ανεύθυνο ΟΣΕ έγινε Πρόεδρος σε μία ΜΚΟ, που ασχολείται με θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Αποδεικνύοντας, έτσι, ότι η «ανακύκλωση» ορισμένων προσώπων λειτουργεί ως… φυσικός κανόνας, κάτι σαν την βαρύτητα.
Όπως ανακοινώθηκε καθήκοντα νέου Προέδρου αναλαμβάνει ο Γιάννος Γραμματίδης, επίτιμος Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και αντιπρόεδρος ο Νίκος Αυλώνας. Με ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των εταίρων του Ινστιτούτου, ο Δημήτριος Μαύρος, ιδρυτής τού Ινστιτούτου, ανακηρύχθηκε Επίτιμος Πρόεδρος τού Ινστιτούτου.
Το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης CRI είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί στην Ελλάδα από το 2008. Είναι ο πρώτος φορέας που εισήγαγε τα κριτήρια ESG στην ελληνική επιχειρηματικότητα, ως αποκλειστικός εκπρόσωπος του Εθνικού Δείκτη CR Index, σε συνεργασία με τον Βρετανικό οργανισμό Business in the Community (BITC) που τελεί υπό την αιγίδα του Βασιλιά Κάρολου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Metron Analysis: Στο 21,4% η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου – Στο 70% η αρνητική γνώμη για την κυβέρνηση
- «Βιολάντα»: Ο Τζιωρτζιώτης ρίχνει ευθύνες στον Παπαστεργίου – Τι απαντούν συνεργάτες του υπουργού
- Έφτασε στην Ύδρα ο Μπραντ Πιτ για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του «The Riders»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κατοχύρωση κερδών – Προσγείωση 6,75% από Airbus
- Συνάντηση Μητσοτάκη, Modi για εμβάθυνση σχέσεων σε άμυνα, ναυτιλία, ναυπηγεία και υποδομές
- Τραμπ: «Ίσως κάνουμε συμφωνία με το Ιράν, αλλά θα το μάθετε σε 10 μέρες»
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ενέκρινε το squeeze-out της Κύκλος για την Ακρίτας
- BALLY'S INTRALOT Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









