Οι αναλυτές είχαν προβλέψει 11,05 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τον μέσο όρο των εκτιμήσεων που συγκέντρωσε το Bloomberg
Αύξηση στην κερδοφορία της το γ’ τρίμηνο παρουσίασε η Deutsche Telekom AG, μητρική εταιρεία του ΟΤΕ. Τα προσαρμοσμένα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων μετά από μισθώσεις αυξήθηκαν κατά 6,4% σε σχέση με το προηγούμενο έτος σε 11,1 δισ. ευρώ (11,7 δισ. δολάρια) το τρίτο τρίμηνο, ανέφερε ο πάροχος σε ανακοίνωσή του την Πέμπτη.
Οι αναλυτές είχαν προβλέψει 11,05 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τον μέσο όρο των εκτιμήσεων που συγκέντρωσε το Bloomberg.
Η γερμανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών σημείωσε αύξηση των καθαρών κερδών της περιόδου στα 2,96 δισ. ευρώ (3,13 δισ. δολάρια) από 1,92 δισ. ευρώ την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους.
Τα έσοδα αυξήθηκαν σε 28,50 δισ. ευρώ από 27,56 δισ. ευρώ, μπροστά από το σύμφωνο συναίνεσης της εταιρείας για 28,47 δισ. ευρώ.
Η Deutsche Telekom αύξησε την ετήσια πρόβλεψή της για το προσαρμοσμένο Ebitda-al σε περίπου 43,0 δισ. ευρώ από προηγούμενη προσδοκία 42,9 δισ. ευρώ.
Ο όμιλος εξακολουθεί να αναμένει ελεύθερες ταμειακές ροές μετά από μισθώσεις περίπου 19,0 δισ. ευρώ και προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή άνω του 1,75 ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νέοι πολύνεκροι βομβαρδισμοί στη Λωρίδα της Γάζας
- Στους δρόμους οι εργαζόμενοι στη γερμανική βιομηχανία μηχανολογικού εξοπλισμού
- Βρετανική υποχώρηση για την κινητικότητα των νέων ενόψει της συνόδου με την ΕΕ
- Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κίρα Ματζίαν
- Επιστρέφουν στα θρανία οι μαθητές στη Γκράβα
- Στο σκοτάδι τέσσερις περιοχές της Ουκρανίας μετά τα νέα ρωσικά πλήγματα
- Συμφωνία-σταθμός στον OPEC+ στη “σκιά” του πολέμου με το Ιράν
- Ανοιχτό παράθυρο επαφής από το Κρεμλίνο στον Ζελένσκι
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








