«Μετά το πάρτι» των πρώτων ημερών της νέας ελληνικής κυβέρνησης ακολουθούν οι διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, σχολιάζει η γερμανική Deutsche Welle.
«Ένα στοιχείο πρέπει να αναγνωρίσει κανείς στη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας.
Είναι ικανή να μάθει και μάλιστα εξαιρετικά γρήγορα.
Πριν από μία εβδομάδα οι νικητές των εκλογών προσποιούνταν ακόμη τους ισχυρούς άνδρες και προκαλούσαν ενόχληση στους ευρωπαίους εταίρους με υπερβολικές απαιτήσεις για κούρεμα χρέους, κατάργηση δημοσιονομικών ελέγχων από την τρόικα και ανεξαρτησία για τους δήθεν υποδουλωμένους Έλληνες», αναφέρει το δημοσίευμα.
Και συνεχίζει:
«Αφότου ο ακραιφνής αριστερός πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών του έσκυψαν πάνω από τα βιβλία, έλαβαν γνώση των πραγματικών αριθμών και κυρίως είχαν τις πρώτες συζητήσεις με τους δανειστές τους στη Ρώμη, το Παρίσι, το Λονδίνο, τις Βρυξέλλες και την Φραγκφούρτη, έρχονται επιτέλους πιο κοντά στην πολιτική πραγματικότητα.
Τώρα μπορεί και πρέπει να γίνει συζήτηση.
Ένας συμβιβασμός θα έπρεπε να είναι εφικτός, προς το συμφέρον της Ελλάδας και ολόκληρης της ευρωζώνης».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Η efood περνάει στο fund από τη Νέα Υόρκη «SSW Partners»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μεικτά πρόσημα με φόντο την ένταση μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- BALLY'S INTRALOT Α.Ε. - Αγορά μετοχών Bally’s Intralot από την Deutsche Bank
- ΕΚΠΟΙΖΩ: Νέα «παγίδα» χρεώσεων από την Εθνική Τράπεζα μέσω των καρτών DUAL MASTERCARD
- MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Στη Σαγκάη η έδρα του νέου παγκόσμιου οργανισμού για την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια τα vouchers για τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








