Απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και ζητά άμεση άμεση διερεύνηση της υπόθεσης
Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός, απέστειλε έγγραφο στον πρόεδρο του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Ζήση Κωνσταντίνου, με το οποίο ζητάει άμεσα να διερευνήσει τα αναφερόμενα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, περί σύλληψης γνωστού δικηγόρου για «ενδοοικογενειακή βία» σε βάρος της επίσης δικηγόρου συζύγου του.
Ο κ. Κωνσταντίνου καλείται για να διαπιστώσει τυπικά, καθώς είναι πλέον γνωστά τα στοιχεία του, την ταυτότητα του δικηγόρου και εν συνεχεία να διενεργήσει προκαταρκτική πειθαρχική έρευνα προκειμένου να αποφασίσει αν θα κινήσει ή όχι πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του.
Υπό κράτηση για ενδοοικογενειακή βία γνωστός δικηγόρος της Αθήνας
Δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία ασκήθηκε σε βάρος γνωστού δικηγόρου της Αθήνας σχηματίστηκε από το τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας της Ομόνοιας. Αύριο στις 08.00 θα οδηγηθεί για την απολογία στη 18η τακτική ανακρίτρια. Κρατείται έως τότε ΓΑΔΑ.
Εναντίον του γνωστού ποινικολόγου ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος της συζύγου του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος άνδρας φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του εχθές το βράδυ, με αποτέλεσμα η γυναίκα να μεταφερθεί συνοδεία του συζύγου της σε γνωστή ιδιωτική κλινική των Αθηνών, όπου εκεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι επέμεινε ότι η γυναίκα είχε ένα ατύχημα, ότι δηλαδή έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού, γι αυτό και προκλήθηκαν τα βαριά τραύματα της.
Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, η γιατρός που εξέτασε τη γυναίκα δεν δέχθηκε την εκδοχή του ζευγαριού. Επέμεινε ότι η γυναίκα έχει τραυματιστεί, τα τραύματα της προέρχονται από ανθρώπινο χέρι.
Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, το τμήμα της ενδοοικογενειακής βίας και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα ο γνωστός ποινικολόγος συνελήφθη και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, όπου του ασκήθηκε η ποινική δίωξη.
Η γυναίκα όπως πληροφορούμαστε, η σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου και επίσης γνωστή ποινικολόγος και η ίδια, δεν έχει υποβάλει μήνυση σε βάρος του συζύγου της μέχρι αυτή την ώρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Jan Κaras: Ο CEO του ΟΠΑΠ επενδύει στην Ελλάδα
- Ασφάλειες: Η αφαίμαξη με τα συμβόλαια υγείας συνεχίζεται – Έφθασαν τα ειδοποιητήρια με νέες αυξήσεις 9%
- Ιβάν Σαββίδης: «Πακετάρει» τα μέσα ενημέρωσης και ρίχνει νέο χρήμα στο Open
- Coca Cola 3E: Τί φέρνουν στην κατανάλωση οι γεωπολιτικές εντάσεις και η αύξηση του καφέ
- Ο Τέλης Μυστακίδης χρηματοδότης του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Τουρκία: Ανέβασε χάρτη στην UNESCO που χωρίζει στα δύο το Αιγαίο
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαραθώνα
- Τραμπ από G7: «Το Ιράν θέλει αποκλιμάκωση»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις