Ένα πρόσωπο με εμπειρία χρόνων στον κλάδο της γαλακτοβιομηχανίας
Κρίσιμος είναι ο Οκτώβριος για τη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη, εν όψει του deal με την Ελληνικά Γαλακτοκομεία, καθώς έγινε γνωστό ότι δεν βρίσκεται πλέον στο ΔΣ της εταιρείας, ο επί χρόνια Αντιπρόεδρος Ιωάννης Βιτάλης.
Την ίδια στιγμή, τις προηγούμενες ημέρες, το στέλεχος φέρεται να υπέβαλε την παραίτησή του και από τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας (ΕΔΟΦ).
Μάλιστα, αυτό συμβαίνει λίγες ημέρες μετά την επανεκλογή του στην ηγεσία της Οργάνωσης, δημιουργώντας απορίες στον κλάδο για την επόμενη ημέρες.
Σε ό,τι αφορά τη Δωδώνη, το νέο Δ.Σ. που εξέλεξε η γενική συνέλευση της 30ής Σεπτεμβρίου πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, ενώ στη νέα σύνθεση συμμετέχουν οι κ.κ. Σπύρος Παπαγιάννης, Νίκος Σερέτης, Κώστας Βαλιάδης και Γιώργος Μπιζέτας.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βιτάλης ήταν ένα κομβικό πρόσωπο για τον κλάδο της γαλακτοβιομηχανίας τα τελευταία χρόνια, ενώ ήταν από τα λίγα πρόσωπα τα οποία συνέχισαν στη Δωδώνη και μετά την εξαγορά της από τη CVC Capital.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πέθανε ο Στέφανος Μάνος, 87 ετών
- Σίβηρη Χαλκιδικής: Δικογραφία για τη μεγάλη φωτιά σε εργολάβους και στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ
- Δεκαπενταύγουστος μετ’ εμποδίων: Συνεχίζονται τα προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια
- Wall Street: Νέα ρεκόρ, αλλά η εβδομάδα έκλεισε με περισσότερη επιφυλακτικότητα
- Ιράν προς ΗΠΑ: «Αποδεχθείτε την ήττα» ενώ ο Τραμπ ζητά από τους Αμερικανούς να αποδεχθούν τις υψηλότερες τιμές καυσίμων
- Δεκαπενταύγουστος: Η Ελλάδα τιμά την Παναγία
- Σφοδρές αντιδράσεις για τις διακοπές Μακρόν ενώ η χώρα δοκιμάζεται από πυρκαγιές
- Σεισμός 7,7 Ρίχτερ χτύπησε την Ινδονησία: Νεκροί, ζημιές και χιλιάδες κάτοικοι άστεγοι
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








