Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο μεσίτης, ένας εκ των δύο βασικών κατηγορουμένων για τον βάναυσο θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, καθώς , δύο μήνες μετά την καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, έγινε δεκτό αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής κάθειρξης που του επιβλήθηκε.
Σύμφωνα με τους συνηγόρους του επιχειρηματία Ιωάννη Γλύκα και Ορφέα Φίλο, έγινε δεκτό αίτημα αναστολής της ποινής με την επιβολή περιοριστικών όρων που υπέβαλαν για λογαριασμό του εντολέα τους, ο οποίος όπως και ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου της οδού Γλάδστωνος καταδικάστηκε στις αρχές Μαΐου σε 10 χρόνια κάθειρξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη σε βάρος του 33χρονου ακτιβιστή.
Υπενθυμίζεται ότι ο έτερος καταδικασθείς για την υπόθεση, ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, λόγω ηλικίας, καθώς έχει συμπληρώσει τα 77 έτη, με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου εκτίει την ποινή του κατ’ οίκον.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Ανακοίνωση για την Προαναγγελία Τακτικής Γενικής Συνέλευσης
- Τραμπ: Απειλεί ευρωπαϊκές χώρες με δασμούς 100% αν βάλουν φόρο παροχής ψηφιακών υπηρεσιών σε αμερικανικές εταιρείες
- ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
- Η ΕΕ σχεδιάζει φόρο 15% στις εξαγωγές σκραπ αλουμινίου
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταδίκη για 57 αγρότες από την Κρήτη
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με απώλειες υπό το βάρος του παγκόσμιου sell off στην τεχνολογία
- Σήμα εμπιστοσύνης για τα Attica Πολυκαταστήματα: Υπερκάλυψη 3,9 φορές και προσφορές 212 εκατ.ευρώ
- Τραμπ: Το Ιράν παραβίασε «ανόητα» την κατάπαυση του πυρός στα Στενά του Ορμούζ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








