Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης με απευθείας κατάθεση
Την Παρασκευή 11 Απριλίου, ξεκινάει η προπληρωμή της τακτικής επιδότησης ανεργίας, του επιδόματος εργασίας, της επιδότησης μακροχρόνιας ανεργίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, καθώς και η προπληρωμή του Δώρου Πάσχα σε επιδοτούμενους ανέργους, σε δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας, του επιδόματος γονικής άδειας και του επιδόματος εργασίας.
Οι πιστώσεις των επιδομάτων και του Δώρου Πάσχα θα γίνουν από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) με απευθείας κατάθεση. Οι πληρωμές είναι διαθέσιμες για ανάληψη και ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω των προπληρωμένων καρτών εντός 1-3 εργάσιμων ημερών μετά την καταβολή τους από τη ΔΥΠΑ.
Δεν απαιτείται καμία ενέργεια από τους δικαιούχους και δεν υφίσταται κανένας λόγος προσέλευσης στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2).
Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.dypa.gov.gr.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Μερική κατάργηση τεκμηρίων για επαγγελματίες, επίδομα σε συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους
- Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Συμφωνία προόδου και ευημερίας, μέρισμα ανάπτυξης για όλους» (live)
- Δένδιας: Τριήμερο πένθος στις ΕΔ για την απώλεια ζωής των δυο πιλότων
- Καφούνης από ΔΕΘ: Μειώστε τώρα το κόστος για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
- Jaguar Land Rover: Προς 4.000 απολύσεις σε δύο χρόνια, καθώς οι πωλήσεις πέφτουν
- Νέος Κουβαράς: Νεκρός εντοπίστηκε μέσα σε ΙΧ μετά από πυρκαγιά
- Φωτιά στον Περσικό: Οι ΗΠΑ χτύπησαν τρία ιρανικά τάνκερ
- Κίνηση Πούτιν με φόντο τις ΗΠΑ: «Παγώνει» για 72 ώρες τις επιθέσεις στο Κίεβο
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








