Η είσοδος είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στη διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-volos-2025
Επιτόπου αρχικές συνεντεύξεις για θέσεις εργασίας σε πολλούς επαγγελματικούς κλάδους και πολλές ευκαιρίες απασχόλησης αναμένουν τους πολίτες, που αναζητούν δουλειά, στην «Ημέρα Καριέρας», την οποία διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) αύριο Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2025 στον Βόλο.
Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos από τις 10:00 έως τις 18:00, έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 55 επιχειρήσεις για περισσότερες από 1.200 θέσεις εργασίας. Οι επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται σε πολλούς διαφορετικούς κλάδους και αναζητούν ανθρώπινο δυναμικό από όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης και εξειδίκευσης.
Η είσοδος είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στη διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-volos-2025.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν το βιογραφικό τους στους εκπροσώπους των επιχειρήσεων, που αναζητούν προσωπικό και να πραγματοποιήσουν επιτόπου αρχικές συνεντεύξεις, διεκδικώντας θέσεις εργασίας, οι οποίες ταιριάζουν στο επαγγελματικό προφίλ τους.
Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας, καθώς και η λίστα των επιχειρήσεων, που συμμετέχουν, είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/38i-hmera-karieras-dypa-volos-paraskevi-7-fevroyarioy-2025?tab=eidikotites-kai-epikheiriseis&tab2=&tab3=.
Επίσης, οι πολίτες θα μπορούν να συνομιλήσουν με στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ), ώστε να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις εργασίας, καθώς και για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.
Αναλυτικές πληροφορίες για τη ΜΕΜΜΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.dypa.gov.gr/memme.
Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ βρίσκονται στον ιστότοπο: www.dypa.gov.gr.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- VIDAVO Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- ΜΑΚΒΕΛ – EURIMAC: Πάνω από 115.000 μερίδες σε κοινωνικούς φορείς μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2026
- Motor Oil: Μέρισμα 1,75 ευρώ, μπόνους 15,4 εκατ. σε στελέχη και νέο buyback ενέκρινε η ΓΣ
- Επαναλειτουργεί από σήμερα (17/6) η Διώρυγα της Κορίνθου
- Ο Flight Simulator του Google Earth ανοίγει τα φτερά του για όλους απευθείας μέσα από τον browser
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ δεν θα χρηματοδοτήσουν ταμείο 300 δισ. δολαρίων για το Ιράν
- Μόσχα: “Να σεβαστεί το Ισραήλ τη συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για τη Μέση Ανατολή”
- ΕΡΓΑΝΗ: Αύξηση της μισθωτής απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα τον Απρίλιο 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








