Στις 9 Οκτωβρίου 2025, στο ξενοδοχείο Divani Caravel
Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών διοργανώνει το πρώτο ATHEX Sustainability Summit 2025 στις 9 Οκτωβρίου 2025, στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Στόχος του συνεδρίου είναι η ενημέρωση εισηγμένων και μη εταιριών για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από θέματα βιωσιμότητας και την προσαρμογή τους στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.
Το συνέδριο θα φιλοξενήσει κορυφαίους εκπροσώπους της αγοράς, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων. Το παρών θα δώσουν, μεταξύ άλλων, ο Sean Kidney, CEO της Climate Bonds Initiative, η Elisabeth Vishnevskaja, Head of Fixed Income στο PRI, ο Δρ. Πέτρος Βαρελίδης, Γ.Γ. Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, η κ. Ράνια Αικατερινάρη, Πρόεδρος Εκτελεστικής Επιτροπής & Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου ΣΕΒ, και ο κ. Νικόλαος Παπαδήμου, Α΄Αντιπρόεδρος της ΕΛΤΕ & Πρόεδρος του Συμβούλιου Ποιοτικού Ελέγχου.
Η ατζέντα του συνεδρίου περιλαμβάνει ομιλίες και συζητήσεις για τις προκλήσεις που δημιουργεί το ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο, τη συμμόρφωση με τον Ν. 5164/2024, τη σημασία των ESG αξιολογήσεων για τις βιώσιμες επενδύσεις, αλλά και τη συμβολή των ψηφιακών εργαλείων στη διαχείριση ESG δεδομένων.
Το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί με το CEO’s Panel, στο οποίο θα συμμετέχουν οι κκ. Χάρης Σαχίνης (ΕΥΔΑΠΕΥΔΑΠ -1,54%), Μενέλαος Τασόπουλος (Παπουτσάνης) και Νικόλαος – Ιωάννης Δήμτσας (Dimand).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Austriacard Holdings: “Μπλόκο” στην Αθήνα για τις μετοχές της DNP
- AUSTRIACARD HOLDINGS AG - AUSTRIACARD HOLDINGS AG: Προαιρετική Δημόσια Πρόταση Εξαγοράς της DNP: Ενημέρωση για το αίτημα χωριστής διαπραγματευσιμότητας των προσφερόμενων μετοχών
- ΕΛΣΤΑΤ: Περισσότερα πλοία, μικρότερη συνολική χωρητικότητα τον Ιούνιο
- Συναγερμός στα Γρεβενά για φωτιά σε δύσβατη δασική έκταση στο Χρώμιο
- AUSTRIACARD HOLDINGS AG - DNP: Ενημέρωση σχετικά με τo αίτημα χωριστής διαπραγματευσιμότητας στο Euronext Athens των προσφερόμενων μετοχών Austriacard προς πώληση στο πλαίσιο της προαιρετικής δημόσιας πρότασης εξαγοράς από την Dai Nippon Printing Co., Ltd.
- Στα χνάρια Κουκάκη ο Χρήστος Σπίρτζης με προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις υποκλοπές
- Συναγερμός στη Χίο για φωτιά στο Βίκι – Ηχησε το 112
- Streaming: 4 στους 10 Ελληνες πληρώνουν για ταινίες, σειρές και αθλητικά
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








