Αυτό απάντησε η εκπρόσωπος τύπου της Κομισιόν, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την πρόταση δυσπιστίας που κατατέθηκε κατά της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
«Πρόκειται για πρωτοβουλίες που εμπίπτουν στο δικαίωμα των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», ήταν το σχόλιο της Πάολα Πινό, εκπροσώπου Τύπου της Κομισιόν, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την πρόταση δυσπιστίας που κατατέθηκε κατά της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
Η κ.Πινό, εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν, περιορίστηκε σε σύντομες δηλώσεις, επισημαίνοντας ότι η κ. φον ντερ Λάιεν θα συμμετάσχει στη συζήτηση της πρότασης μομφής, η οποία θα λάβει χώρα τη Δευτέρα στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο.
Ερωτηθείσα για την παρουσία του Σώματος των Επιτρόπων στη διαδικασία, η ίδια απάντησε πως «το Σώμα των Επιτρόπων θα είναι στο Στρασβούργο, όπως συνηθίζει, για να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση της Ολομέλειας, στον βαθμό που υπάρχουν σημεία στην ημερήσια διάταξη που αφορούν τη δική του συμμετοχή».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κομισιόν: Προθεσμία στην Ελλάδα για πυροβόλα όπλα και καταπολέμηση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών
- ΣτΕ: Επιτρέπεται η έκδοση διαβατηρίου με παλιές ταυτότητες
- Fourlis: Από 3 Φεβρουαρίου σε διαπραγμάτευση 754.200 νέες μετοχές από το stock options
- Εθνική Τράπεζα: Κάτω από το 5% το ποσοστό του Capital Group
- Audi A3 Sportback TFSIe – A3 allstreet TFSIe: Δύο μοντέλα που στην καρδιά τους κτυπάει η ηλεκτροκίνηση
- Χρηματιστήριο: Με ισχυρά κέρδη 9,15% έκλεισε ο Ιανουάριος και με +17,91% για τις τράπεζες
- ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ - ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ
- ALPHA TRUST - ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ. - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ 2026
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









