Tη δυνατότητα εξαγοράς μεριδίων Αμοιβαίων Κεφαλαίων αποκτούν εκ νέου οι επενδυτές μετά τη σημερινή απόφαση του ΔΣ της ΕΚ περί άρσης αναστολής της εξαγοράς μεριδίων ΟΣΕΚΑ.
Η ανακοίνωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγορά κατά την 727/31.8.2015 συνεδρίασή του αποφάσισε:
• Την άρση της αναστολής εξαγορών μεριδίων ΟΣΕΚΑ του νόμου 4099/2012.
• Την επέκταση της άδειας λειτουργίας της εταιρείας NUNTIUS ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ, για τις επενδυτικές της υπηρεσίες λήψης και διαβίβασης εντολών (άρθρο 4 παρ. 1 (α) του ν. 3606/2007) και της εκτέλεσης εντολών (άρθρο 4 παρ. 1 (β) του ν. 3606/2007) ως προς το χρηματοπιστωτικό μέσο του άρθρου 5 παρ. θ του ν. 3606/2007 (χρηματοπιστωτικές συμβάσεις επί διαφορών – contracts for differences).
• Την επέκταση της άδειας λειτουργίας της εταιρείας ΜΙΔΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ, όσον αφορά τις επενδυτικές υπηρεσίες της διαπραγμάτευσης για ίδιο λογαριασμό (άρθρο 4 παρ. 1 (γ) του ν. 3606/2007) σε κινητές αξίες (άρθρο 5 παρ. (α) του ν. 3606/2007) καθώς και την επέκταση των υφιστάμενων υπηρεσιών που ήδη διαθέτει η Εταιρεία ως προς το χρηματοπιστωτικό μέσο του άρθρου 5 παρ. δ του ν. 3606/2007 (παράγωγα επί μετοχών και δεικτών).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ρουμανία: Σοσιαλιστές και ακροδεξιά ανέτρεψαν την κυβέρνηση του Ίλιε Μπολοζάν
- Νέες εκδόσεις Volkswagen T-Cross και Taigo και ανταγωνιστικές τιμές
- Η LG φέρνει νέα δεδομένα στην ψύξη με τη σειρά Total No Frost
- Η Maersk αναφέρει ότι πλοίο της πέρασε από τα Στενά του Ορμούζ υπό την προστασία των ΗΠΑ
- FixItBnB: Νέα υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης για καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης από τη ΔΕΗ
- Μπλε Κέδρος: Στα 0,204 ευρώ ανά μετοχή το υπόλοιπο μερίσματος – Καταβολή από 12 Μαϊου
- ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ ΑΕΕΑΠ - Συμπληρωματική ανακοίνωση γνωστοποίησης πληρωμής μερίσματος 2026
- Εξάρχου στο Politico: Ο ασιατικός ανταγωνισμός “απειλεί” την Ευρώπη με ακριβότερο LNG
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








