Πρόκειται για την κατασκευή Νέου Κέντρου Ακτινοθεραπείας – Χημειοθεραπείας και ανακαίνιση κτιρίου στο Γ. Ν. "H ΣΩΤΗΡΙΑ"
Τη σύσταση τής Κοινοπραξίας “ΕΚΤΕΡ Α.Ε – TRITON ACT Α.Ε (ΣΩΤΗΡΙΑ)“, για την εκτέλεση του έργου “Κατασκευή Νέου Κέντρου Ακτινοθεραπείας – Χημειοθεραπείας Και Ανακαίνιση Κλινικών Κτίριου 300 Ανδρών Στο Γ. Ν. Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών ‘H ΣΩΤΗΡΙΑ'” ανακοίνωσε η ΕΚΤΕΡ Α.Ε.
Κύριος του έργου είναι η Διοίκηση 1ης Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ. Η ΕΚΤΕΡ Α.Ε. συμμετέχει στην ανωτέρω Κοινοπραξία με ποσοστό 50%.
Το ποσό της σύμβασης του έργου ανέρχεται σε 22.121.728,39€ (πλέον Φ.Π.Α. 24%) και ο χρόνος αποπεράτωσης του έργου καθορίστηκε στους δεκαέξι (16) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
Μετά την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες) ανέρχεται στο ποσό των 105,17 εκ. ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τρίτη μέρα κινητοποίησης στην «ΤΕΧΑΝ» – Αστυνομικές δυνάμεις και καταγγελίες για παρεμπόδιση των συνδικάτων
- Πιερρακάκης για Χρηματιστήριο: «Κεφάλαιο η αξιοπιστία που κερδίσαμε»
- AKTOR: Ισχυρό αποτύπωμα στο Ελληνικό με το νέο The Ellinikon Sports Park
- ΠΑΣΟΚ: Σωματείο με τον προφυλακισμένο γιατρό είχε ιδρύσει ο Πλεύρης
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Bally’s Intralot: «Πράσινο φως» για αύξηση κεφαλαίου έως €135 εκατ. και αλλαγές στο Δ.Σ.
- ΚΕΚΡΟΨ Α.Ε. - Οικονομική έκθεση ΚΕΚΡΟΨ Α.Ε. (2026,Εξαμηνιαία,Μητρική)
- Star Bulk: Στο 11,69% η Famatown και στο 5,39% η Danaos μετά την εισαγωγή στην Euronext Athens
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








