Η εταιρεία συγκαταλέγεται επίσης μεταξύ των 200 ομίλων με την υψηλότερη λειτουργική κερδοφορία (EBITDA) για το 2023
Η ελίν, για δέκατη χρονιά, βραβεύτηκε από την ICAP CRIF με την κορυφαία διάκριση “True Leader“. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.
Η διάκριση σημειώθηκε ανάμεσα σε 50.000 επιχειρήσεις οι οποίες αξιολογήθηκαν για τις επιδόσεις τους με βάση τα δημοσιοποιημένα οικονομικά τους αποτελέσματα.
Η ελίν ξεχώρισε για την κερδοφορία, την αύξηση του αριθμού των εργαζομένων, τον κύκλο εργασιών και την υψηλή πιστοληπτική ικανότητά της.
Η διάκριση αυτή υπογραμμίζει τη δυναμική της ελίν, ως μια από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου της ενέργειας.
Με όχημα τις αξίες τις οποίες ενστερνίζεται εδώ και επτά δεκαετίες που δραστηριοποιείται στον κλάδο αλλά και χάρη στον επιχειρηματικό της σχεδιασμό, η εταιρία κατέχει μια θέση μεταξύ των 200 ομίλων με την υψηλότερη λειτουργική κερδοφορία (EBITDA) για το 2023. Ταυτόχρονα, συγκαταλέγεται στους 150 Ομίλους με τον μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού που έχουν αυξήσει τον αριθμό των εργαζομένων τους από το 2022 στο 2023, ενώ διαθέτει και υψηλό “ICAP Credit Score”.
Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε με βάση τα κριτήρια της ICAP, της μοναδικής εταιρίας που έχει αναγνωριστεί ως Credit Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή αρμόδια αρχή (ESMA) με σκοπό να αναδείξει και να τιμήσει την υγιή επιχειρηματικότητα της χώρας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πόλεμος στο Ιράν: Λογαριασμός 1.700 δολαρίων για κάθε αμερικανικό νοικοκυριό από πετρέλαιο και επιτόκια
- ΗΠΑ: Άλμα 1,2% στις λιανικές πωλήσεις τον Αύγουστο, «φρένο» στα στεγαστικά με επιτόκιο 6,97%
- Η Star Bulk εγκαινίασε τη διαπραγμάτευσή της στη Euronext Athens «κτυπώντας το καμπανάκι»
- ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. - ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. 17 – 09 – 2026
- ΜΙΝΕΡΒΑ: Πτώση 6,8% στον τζίρο το 2025 – Στα 69,26 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις
- Δωδεκάμηνη αναστολή σε πλειστηριασμούς και κατασχέσεις για τους πυρόπληκτους του 2026
- Φυσικό αέριο: Σε υψηλό τετραετίας το TTF στα 81,3 ευρώ/MWh – Φόβοι για 100 ευρώ τον χειμώνα
- Armani: Ο Ντάριο Βιτάλε αναλαμβάνει την Emporio και τα αξεσουάρ του οίκου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








