Η συνολική αξία της συναλλαγής ήταν 41.732 ευρώ και η εταιρεία τώρα κατέχει το 0,02% του συνόλου των μετοχών
Η εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.» (εφεξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι, σε εκτέλεση της από 22.06.2023 απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της και της από 14.09.2023 σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της, προέβη την 28.09.2023, μέσω του μέλους του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ΤΡΑΠΕΖΑ OPTIMA BANK ΑΕ, σε αγορά 20.000 ιδίων μετοχών, με μέση τιμή κτήσης 2,0866 ευρώ ανά μετοχή, συνολικής αξίας 41.732,52 ευρώ.
Μετά και την προαναφερόμενη απόκτηση, η ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ κατέχει συνολικά 73.887 ίδιες μετοχές, ήτοι ποσοστό 0,02% του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας.
Η ανακοίνωση εκδίδεται σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, τον κατ’ εξουσιοδότηση Κανονισμό (ΕΕ) 2016/1052 της Επιτροπής και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Περιορισμένος ο όγκος της παρέλασης στη Μόσχα για την Ημέρα της Νίκης
- Βενιζέλος σε συνέδριο ποινικολόγων: Σκληρή κριττική σε Τζαβέλλα
- Η Σλοβακία κρατά ανοιχτή την ενεργειακή γραμμή με τη Μόσχα
- Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Η «Ισχυρή Ελλάδα» ως μήνυμα σταθερότητας, άμυνας και οικονομικής ευθύνης
- Η Σουηδία παγώνει τη νέα ηλεκτρική διασύνδεση με τη Δανία
- Stellantis-Leapmotor: Κινεζικά EV “made in Europe”
- Στο LSE η Νίκη Κεραμέως: Η ελληνική αγορά εργασίας στο επίκεντρο της συζήτησης στο Λονδίνο
- Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών η Μαρία Καρυστιανού
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








