Η πώληση γίνεται προς την εταιρεία MANETIAL LIMITED, 100% θυγατρική εταιρεία της Motor Oil
Την έγκριση της πώλησης του συνόλου των μετοχών που κατέχει η ΕΛΛΑΚΤΩΡ στην θυγατρική της ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε. και αντιστοιχεί σε ποσοστό 94,44%, προς την εταιρεία MANETIAL LIMITED, 100% θυγατρική εταιρεία της Motor Oil ενέκρινε σήμερα η έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ.
Ειδικότερα, η ΓΣ ενέκρινε:
(α) Την πώληση του συνόλου των μετοχών της Ηλέκτωρ
(β) την παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια τυχόν απαιτηθεί από την ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υλοποίηση και ολοκλήρωση της συγκεκριμένης συναλλαγής, χωρίς περιορισμούς, συμπεριλαμβανομένων και τυχόν τροποποιήσεων επί των συμβατικών κειμένων που πρόκειται να συναφθούν.
Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι υπογραφή της οικείας σύμβασης αγοραπωλησίας έλαβε χώρα την 3η Ιουλίου 2024, η ισχύς της οποίας, τελεί, μεταξύ άλλων, και υπό την αίρεση της έγκρισης της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ενώ για την εν θέματι συναλλαγή, δεν απαιτείται η σύνταξη Πληροφοριακού Σημειώματος, σύμφωνα με την απόφαση 25/15.04.2024 της Διοικούσας Επιτροπής Χρηματιστηριακών Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο Μπάιντεν φταίει για τις υψηλές τιμές στο πετρέλαιο, λέει ο Τράμπ
- Θάνατος Μαζωνάκη: Ο ΙΣΑ με ανακοίνωσή του «παραδέχεται» ανεπάρκεια των ελέγχων
- Δούκας: «Στην εισαγγελία το πόρισμα για τις καθιζήσεις από τα έργα του Μετρό στην Κυψέλη»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Πίεση από τεχνολογία, πετρέλαιο και ομόλογα – Στο κόκκινο ο Stoxx 600
- ΗΠΑ: Πάνω από το 5% η απόδοση του 10ετούς, για πρώτη φορά από το 2023
- Αμοντέι, Άλτμαν, Μασκ: Τι είπαν για τους κινδύνους της AI και έσπειραν πανικό «καταστροφής»
- AKTOR Α.Ε. ΣΥΜ/ΧΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Ανακούφιση στους μετανάστες της Σουηδίας μετά την εκλογική υποχώρηση των Σουηδών Δημοκρατών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








