Ο όμιλος Σαρακάκη μπαίνει σε έναν νέο κλάδο
Σε στρατηγική συνεργασία με την γαλλική εταιρεία Manitou, παγκόσμιο ηγέτη στα τηλεσκοπικά ανυψωτικά μηχανήματα προχώρησε ο όμιλος Σαρακάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, ο όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση και διανομή των τηλεσκοπικών μηχανημάτων της Manitou στην ελληνική αγορά.
Μέσω αυτής της σύμπραξης, οι επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου θα έχουν πλέον πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα τηλεσκοπικών φορτωτών και ανυψωτικών μηχανημάτων.
Από την εταιρεία Σαρακάκη, τονίστηκε ότι η εν λόγω συνεργασία αποτελεί αναγνώριση της αξιοπιστίας και της εξειδίκευσής μας στον κλάδο των γεωργικών και κτηνοτροφικών μηχανημάτων. Από τον Sales Manager της εταιρείας κ. Αριστείδη Μακρή προστέθηκε, δε, ότι «η συνεργασία μας με τη Manitou ανοίγει νέες προοπτικές στο γεωργοκτηνοτροφικό τομέα, προσφέροντας τεχνολογικά προηγμένα τηλεσκοπικά μηχανήματα που καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες των επαγγελματιών».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: «Το τέλος των 3 ευρώ δεν σταματά τη λαίλαπα των ασιατικών πλατφορμών»
- Aktor: Σε ιδιώτες επενδυτές το 53,6% των ομολογιών – Στο 4,70% η τελική απόδοση
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με κέρδη και το βλέμμα σε ΕΚΤ και BoE
- Jumbo: Έναρξη διαδικασιών απορρόφησης της θυγατρικής «HERALD GREECE 2»
- Ideal: Στις 12 Ιανουαρίου η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου 0,15 ευρώ ανά μετοχή
- Δήμας: «Το τμήμα Κίσσαμος – Χανιά εντάσσεται στη σύμβαση παραχώρησης του ΒΟΑΚ»
- Κώστας Γεράρδος (ΣΕΛΠΕ): «Στην Ευρώπη χτίζεται ένα παράλληλο εμπόριο χωρίς κανόνες»
- Υπερταμείο: Ξεκινάει ο διεθνής διαγωνισμός για την παραχώρηση της μαρίνας Καλαμαριάς
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








