Η εμφάνισή του σε τουρνουά βιντεοπαιχνιδιών έκλεψε την παράσταση - Πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι συντονίστηκαν στη ζωντανή μετάδοση του τουρνουά στην πλατφόρμα ροής Twitch
Εμφάνιση – έκπληξη σε τουρνουά βιντεοπαιχνιδιών έκανε το Σάββατο ο Έλον Μασκ, η οποία όμως συνοδεύτηκε από αποδοκιμασίες του κοινού που ζητούσε πίσω το Twitter.
Ειδικότερα, ο ιδιοκτήτης του Twitter, που έχει μετονομαστεί σε X, εμφανίστηκε σε πλάνα στον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος Valorant. Η εμφάνισή του διήρκησε μόλις 4 δευτερόλεπτα αλλά αρκούσαν για να ξεσηκώσουν το κοινό που φώναζε «Φέρε πίσω το Twitter».
Το βίντεο της εμφάνισής του, που κοινοποιήθηκε το Σάββατο από τον χρήστη της πλταφόρμας X, Jake Lucky, έχει συγκεντρώσει πάνω από 7 εκατ. προβολές. Στο βίντεο βλέπουμε τον Μασκ να είναι παρών χειροκροτώντας. Για περίπου 4 δευτερόλεπτα.
Ο Μασκ παρευρέθηκε στην εκδήλωση στο KIA Forum στο Λος Άντζελες με τον γιο του, με τον οποίο πόζαρε για φωτογραφίες έξω από την αρένα. Δεν είναι σαφές ποια από τα εννέα παιδιά του παρακολούθησαν την εκδήλωση μαζί του.
Αν και η απροειδοποίητη παρουσίαση του Μασκ ήταν σύντομη, δεν πέρασε απαρατήρητη στο διαδίκτυο. Πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι συντονίστηκαν στη ζωντανή μετάδοση του τουρνουά στην πλατφόρμα ροής Twitch και τα κλιπ της εμφάνισής του προκάλεσαν πολλά σχόλια από τους χρήστες του X για το αμφιλεγόμενο rebrand της πλατφόρμας.
Πάντως ακόμη και αναλυτές και εταιρείες που ασχολούνται με το branding επέκριναν την κίνηση, εκτιμώντας ότι η απώλεια της επωνυμίας του Twitter θα μπορούσε να μειώσει την αξία της εταιρείας από 4 έως 20 δισ. δολάρια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μέχρι την κατανάλωση στα McDonald’s επηρέασε η πολιτική Τραμπ
- Επίθεση χάκερ και στα Harrods – Τρίτη βρετανική αλυσίδα που δέχτηκε κυβερνοεπίθεση
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις