Ο Όμιλος ΕΛΠΕ και η ΕΚΟ (επίσημος υποστηρικτής των εθνικών ομάδων μπάσκετ) συγχαίρουν τα «χρυσά» παιδιά της Εθνικής Νέων Ανδρών και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου στο Πρωτάθλημα μπάσκετ U20.
_x000D_
Οι νέοι αθλητές, με το ταλέντο, το πάθος τους και τη συλλογική προσπάθεια, με τη σωστή καθοδήγηση των προπονητών, χάρισαν στην Ελλάδα ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο που μας γέμισε χαρά, υπερηφάνεια και αισιοδοξία. Η διάκριση που απέσπασαν αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για όλους, καθώς μαρτυρεί μια συντονισμένη, επίμονη και επίπονη προσπάθεια επίτευξης ενός υψηλού στόχου με ήθος και ιδανικά.
_x000D_
Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να αντλούν ενέργεια από τις αρετές του αθλητισμού και τη χαρά της νίκης και να προοδεύουν σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Η δική μας συνεισφορά, ως Όμιλος ΕΛ.ΠΕ και ΕΚΟ, είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε έμπρακτα το σύνολο των εθνικών ομάδων μπάσκετ, όπως κάνουμε μέχρι σήμερα, συμβάλλοντας οικονομικά στη σημαντική τους προσπάθεια.
_x000D_
Ο Γενικός Διευθυντής της Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας του Ομίλου ΕΛ.ΠΕ, κύριος Ρομπέρτο Καραχάννας δήλωσε σχετικά με την επιτυχία της Εθνικής Νέων: «Πιστέψαμε πολύ στην ομάδα αυτή. Ήμασταν σίγουροι ότι θα διακριθεί και για αυτό το λόγο υποστηρίξαμε τη διοργάνωση ενισχύοντας παράλληλα την προβολή μας. Η δική μας συνεισφορά, είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε έμπρακτα το σύνολο των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ, όπως κάνουμε μέχρι σήμερα. Τώρα, ευχόμαστε καλή επιτυχία και στην Εθνική μας Ομάδα Ανδρών Μπάσκετ στην προσπάθειά της για διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το Σεπτέμβριο».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Λεπέν: Υποψήφια για την προεδρία, αλλά με «βραχιολάκι» στον αστράγαλο
- ΤτΕ: Απαντά με «όρια αρμοδιοτήτων» στις καταγγελίες για απραξία απέναντι σε funds και servicers
- Τέλος το «μπλοκάκι», μέσω smartphone οι κλήσεις πλέον της τροχαίας
- PROFILE A.E.B.E. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - Profile: Κάνει το επόμενο βήμα στο ΑΙ με πλατφόρμα agentic orchestration
- Κλείνουν οι θέσεις για την οκτάδα του Μουντιάλ 2026 με δύο μεγάλες μάχες
- ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΕ - Ρυθμιζόμενη Πληροφορία: Γνωστοποίηση Χρηματιστηριακών Συναλλαγών
- ΝΑΤΟ: Επένδυση – μαμούθ 40 δισ. δολαρίων για την αντιμετώπιση της απειλής των drones – Ποιες εταιρείες «ετοιμάζονται»
- Νεκρή στο Κίεβο η ύποπτη για την επίθεση κατά του επιχειρηματία Γερμολάιεφ στο Μονακό
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







