Έναντι αύξησης 8,6% κατά την αντίστοιχη σύγκριση του β΄ τριμήνου 2024 προς το β' τρίμηνο του 2023
Αυξήθηκε 10,3% το μισθολογικό κόστος το β΄τρίμηνο του 2025 σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2024, στο σύνολο της οικονομίας, εξαιρουμένου του πρωτογενή τομέα και των δραστηριοτήτων των νοικοκυριών, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).
Ειδικότερα σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ:
Ο Δείκτης Μισθολογικού Κόστους του Β΄ τριμήνου 2025, με εποχική διόρθωση αλλά χωρίς διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργάσιμων ημερών, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Β΄ τριμήνου 2024, παρουσιάζει αύξηση 8,7% έναντι αύξησης 7,3% κατά την αντίστοιχη σύγκριση του Β’ τριμήνου έτους 2024 προς το Β΄ τρίμηνο του 2023.
Ο Δείκτης Μισθολογικού Κόστους του Β΄ τριμήνου 2025, με διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργάσιμων ημερών αλλά χωρίς εποχική διόρθωση, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Β΄ τριμήνου 2024, παρουσιάζει αύξηση 10,1% έναντι αύξησης 8,7% κατά την αντίστοιχη σύγκριση του Β΄ τριμήνου 2024 προς το Β΄ τρίμηνο 2023.

Αναλυτικά τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τραμπ: Οι νέοι δασμοί «κάνουν το ίδιο πράγμα» με εκείνους που απέρριψε το Ανώτατο Δικαστήριο
- ΑΑΔΕ: Φορολογείται η χρηματική δωρεά ακόμη και αν το ποσό επιστραφεί την ίδια ημέρα
- ΕΛ. Δ. ΜΟΥΖΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.Μ. & Ε. - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
- ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. - ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- MERE: Αναστέλλει τη λειτουργία και στα 11 καταστήματα στην Ελλάδα λόγω των νέων ευρωπαϊκών κυρώσεων
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Μικρή άνοδος με τράπεζες και νέα υψηλά αλλά πτώση 11% για Αktor
- DIMAND Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- ΕΛ. Δ. ΜΟΥΖΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.Μ. & Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








